Consell diada2015· La portavoz de C’s en el Consell de Mallorca, Catalina Serra, asegura que “es un orgullo que los candidatos que propusimos sean galardonados este año”

Palma de Mallorca, viernes 11 de septiembre de 2015. La portavoz de Ciudadanos (C’s) en el Consell de Mallorca, Catalina Serra, ha expresado su satisfacción tanto por la concesión de la Medalla de Honor y Gratitud al padre Josep Maria Casasnovas Despujol, como por la adjudicación del premio Jaume II a la Coral Sant Jaume, en la próxima Diada de Mallorca. Serra ha asegurado que es un motivo especial de júbilo que todos los grupos políticos hayan aceptado nuestras dos propuestas para estos premios”.

La líder de C’s en el Consell ha explicado que “es un orgullo que perdure entre nosotros la figura del padre Josep Maria Casasnovas Despujol, una persona que nos recuerda que la humanidad está por encima de las ideas y los intereses”, y ha insistido en que Casasnovas fue una figura ejemplar, que siempre dio muestras de poseer un gran corazón y un espíritu universal, por lo que su elección es un acto de justicia”.

En relación con la concesión del premio Jaume II a la Coral Sant Jaume, Serra ha explicado que “con motivo de su 75 aniversario y la dedicación de todos sus integrantes durante estos años, consideramos que merecían un reconocimiento de esta magnitud”.

___________________________________________________________

· Sa portaveu de C’s en es Consell de Mallorca, Catalina Serra, assegura que “és un orgull que es candidats que vàrem proposar siguin guardonats aquest any”

Palma de Mallorca, divendres 11 de setembre de 2015. Sa portaveu de Ciutadans (C’s) en es Consell de Mallorca, Catalina Serra, ha expressat sa seva satisfacció tant per sa concessió de sa Medalla d’Honor i Gratitud an es pare Josep Maria Casasnovas Despujol, com per s’adjudicació des premi Jaume II a sa Coral Sant Jaume, a sa pròxima Diada de Mallorca. Serra ha assegurat que “és un motiu especial de joia que tots es grups polítics hagin acceptat ses nostres dues propostes per aquests premis”.

Sa líder de C’s en es Consell ha explicat que “és un orgull que perduri entre noltros sa figura des pare Josep Maria Casasnovas Despujol, una persona que ens recorda que s’humanitat està per sobre de ses idees i ets interessos”, i ha insistit que “Casasnovas va ser una figura exemplar, que sempre va donar mostres de tenir un gran cor i un esperit universal, per sa qual cosa sa seva elecció és un acte de justícia”.

En relació amb sa concessió des premi Jaume II a sa Coral Sant Jaume, Serra ha explicat que “amb motiu des seu 75 aniversari i sa dedicació de tots es seus integrants durant aquests anys, consideram que mereixien un reconeixement d’aquesta magnitud”.