∙ El portavoz de C’s en el Ayuntamiento de Palma, Josep Lluís Bauzà, considera “innecesaria una votación popular en un tema en el que ya hay consenso”

Palma de Mallorca, miércoles 18 de noviembre de 2015. El portavoz del grupo municipal de Ciudadanos (C’s) en el Ayuntamiento de Palma, Josep Lluís Buzà, considera que “la consulta sobre las terrazas del Born no es necesaria, dado que casi todas las asociaciones afectadas se han posicionado ya a favor de su mantenimiento de las terrazas”.

Además, “la votación de la que Cort alardea como popular excluye la mitad de la población palmesana, la que no tiene tarjeta ciudadana ni facilidad de acceso a Internet”, asegura Bauzá.

Según el portavoz municipal, “ni la retirada ni esta consulta discriminatoria están justificadas”. “Esta medida se suma al constante ataque al turismo, concretada en la subida del precio de los aparcamientos, el aumento de las tasas a los cruceros y la paralización del Palacio de Congresos”, asegura. Y es que, a su juicio, “este Gobierno está llevando a cabo un continuo maltrato del sector turístico, cargado de desprecio”.

_____________

 

 Es portaveu de C’s a s’Ajuntament de Palma, Josep Lluís Bauzà, considera “innecessària una votació popular en un tema on ja hi ha consens”

Palma de Mallorca, dimecres 18 de novembre de 2015. Es portaveu des grup municipal de Ciutadans (C’s) a s’Ajuntament de Palma, Josep Lluís Bauzà, considera que “sa consulta sobre ses terrases des Born no és necessària, donat que quasi totes ses associacions afectades ja s’han posicionat a favor des manteniment de ses terrasses”.

A més, “sa votació de sa qual Cort presumeix com a popular exclou sa meitat de sa població palmesana, sa que no té targeta ciutadana ni facilitat d’accés a Internet”, assegura Bauzá.

Segons es portaveu municipal, “ni sa retirada ni aquesta consulta discriminatòria estan justificades”“Aquesta mesura s’afegeix an es constant atac an es turisme, concretada en sa pujada des preu dets aparcaments, s’augment de ses taxes an es creuers i sa paralisació des Palau de Congressos”, assegura Bauzá. I és que, al seu entendre, “aquest Govern està duent a terme un constant maltractament des sector turístic, carregat de despreci”.