· El portavoz de C’s en el Ayuntamiento de Palma, Josep Lluís Bauzà, ha manifestado que “no tiene sentido que se incluyan las beneïdes de Sant Antoni pero no las misas”

Palma de Mallorca, viernes 15 de enero de 2016. El portavoz del grupo municipal de Ciudadanos (C’s) en el Ayuntamiento de Palma, Josep Lluís Bauzà,  ha considerado que “la razón de que sí se incluyan las beneïdes de Sant Antoni y no las misas, cuando ambos son actos puramente religiosos, se debe exclusivamente al interés populista del gobierno municipal”.

“Ambos eventos forman parte indiscutible de la tradición de estas fiestas”, ha manifestado Bauzá, y ha añadido que “la actuación del gobierno municipal, ante los actos religiosos y su participación, es totalmente incoherente”. Además, el portavoz ha remarcado que “el hecho de que una ceremonia religiosa se incluya en el programa no implica la participación de la corporación en el acto”.

_______________________________

· Es portaveu de C’s a s’Ajuntament de Palma, Josep Lluís Bauzà, ha manifestat que“no té sentit que s’incloguin ses beneïdes de Sant Antoni, però no ses misses”

Palma de Mallorca, divendres 15 de gener de 2016. Es portaveu des grup municipal de Ciutadans (C’s) a s’Ajuntament de Palma, Josep Lluís Bauzà, ha considerat que “sa raó que sí s’incloguin ses beneïdes de Sant Antoni i no ses misses, quan tots dos són actes purament religiosos, obeeix exclusivament a s’interès populista des govern municipal”.

“Tots dos actes formen part indiscutible de sa tradició d’aquestes festes”, ha manifestat Bauzá, i ha afegit que“s’actuació des govern municipal, davant ets actes religiosos i sa seva participació, és totalment incoherent”. Ademés, es portaveu ha destacat que “es fet que una cerimònia religiosa s’inclogui en es programa no implica sa participació de sa corporació a s’acte”.