· La portavoz de C’s en el Consell de Mallorca, Catalina Serra, explica que “esta iniciativa tiene como objetivo educar a los niños en una serie de valores, tales como el respeto, la amistad, el compañerismo y la igualdad”

Palma de Mallorca, lunes 12 de diciembre de 2016. Ciudadanos (C’s) Baleares ha lamentado que el pleno del Consell de Mallorca no haya aprobado su moción en la que insta al equipo de gobierno a que cree líneas de ayudas dirigidas a los clubes deportivos para que promuevan la figura del educador deportivo.

La portavoz de C’s en el Consell de Mallorca, Catalina Serra, ha explicado que “esta figura tiene como objeto educar a los niños en una serie de valores, tales como el respeto, la amistad, el compañerismo y la igualdad”.

En este sentido, Serra ha criticado que el conseller de Deportes, Francesc Miralles, haya alabado el espíritu de la moción, pero no haya apoyado esta iniciativa que pretende transmitir valores para evitar la violencia de género y el bulliyng. “Es imprescindible reforzar los criterios y corregir las actuaciones desde la infancia, por lo que no entendemos que rechacen esta iniciativa”, ha comentado la portavoz de C’s.

_________________________________

• Sa portaveu de C’s en es Consell de Mallorca, Catalina Serra, explica que “aquesta iniciativa té com a objectiu educar es nins en una sèrie de valors, tals com es respecte, s’amistat, es companyerisme i s’igualtat”

Palma de Mallorca, dilluns 12 de desembre de 2016. Ciutadans (C’s) Balears ha lamentat que es ple des Consell de Mallorca no hagi aprovat sa seva moció on insta s’equip de govern a crear línies d’ajudes dirigides an es clubs deportius perquè promoguin sa figura de s’educador deportiu.

Sa portaveu de C’s en es Consell de Mallorca, Catalina Serra, ha explicat que “aquesta figura té com a objectiu educar es nins en una sèrie de valors, tals com es respecte, s’amistat, es companyerisme i s’igualtat”.

En aquest sentit, Serra ha criticat que es conseller de Deports, Francesc Miralles, hagi alabat s’esperit de sa moció, però no hagi donat suport a aquesta iniciativa que pretén transmetre valors per evitar sa violència de gènere i es bulliyng. “És imprescindible reforçar es criteris i corregir ses actuacions des de s’infància, per sa qual cosa no entenem que rebutgin aquesta iniciativa”, ha comentat sa portaveu de C’s.