• Representantes de Cs Baleares han asistido hoy a la manifestación organizada por JUSAPOL para apoyar esta reivindicación histórica

Palma, jueves 8 de febrero de 2018. Representantes de Cs Baleares han asistido hoy a la manifestación organizada por JUSAPOL para exigir la equiparación salarial de las Fuerzas y Cuerpos de Seguridad del Estado con las policías autonómicas. Los diputados de Cs Baleares en el Parlament y el grupo municipal de Cs Palma han registrado una iniciativa, en ambas instituciones, relativa a la equiparación salarial de la Policía Nacional y la Guardia Civil con las policías autonómicas.

La diputada de Cs Baleares, Olga Ballester, ha explicado que “es una vieja reivindicación que Cs ha asumido desde el comienzo en toda España” y ha indicado que “esta brecha salarial es una discriminación injusta e intolerable, porque todos estos servidores públicos trabajan por la seguridad y la protección de los españoles y por tanto todos merecen unas condiciones laborales dignas”.

Ballester ha lamentado el inmovilismo de PP y PSOE, que no han hecho nada en todos estos años de democracia por corregir esta situación, y ha explicado que Cs Baleares ha presentado la mencionada iniciativa, en la que se exige al gobierno que la equiparación salarial de la Policía Nacional y Guardia Civil con las policías autonómicas sea una realidad para el año 2020, comprometiendo para ello una dotación presupuestaria total de 1.500 millones de euros, a razón de 500 millones adicionales cada año en los Presupuestos Generales del Estado para 2018, 2019 y 2020.

_______________________________________________

• Representants de Cs Balears han assistit avui a sa manifestació organisada per JUSAPOL per donar suport an aquesta reivindicació històrica

Palma, dijous 8 de febrer de 2018. Representants de Cs Balears han assistit avui a sa manifestació organisada per JUSAPOL per exigir s’equiparació salarial de ses Forces i Cossos de Seguretat de s’Estat amb ses policies autonòmiques. Es diputats de Cs Balears en es Parlament i es grup municipal de Cs Palma han registrat una iniciativa, a totes dues institucions, relativa a s’equiparació salarial de sa Policia Nacional i sa Guàrdia Civil amb ses policies autonòmiques.

Sa diputada de Cs Balears, Olga Ballester, ha explicat que “és una vella reivindicació que Cs ha assumit des des començament a tot Espanya’ i ha indicat que “aquesta bretxa salarial és una discriminació injusta i intolerable, perquè tots aquests servidors públics fan feina per sa seguretat i sa protecció dets espanyols i per tant tots mereixen unes condicions laborals dignes”.

Ballester ha lamentat s’immobilisme de PP i PSOE, que no han fet res en tots aquests anys de democràcia per corregir aquesta situació, i ha explicat que Cs Balears han presentat s’esmentada iniciativa, on s’exigeix an es govern que s’equiparació salarial de sa Policia Nacional i sa Guàrdia Civil amb ses policies autonòmiques sigui una realitat per l’any 2020, comprometent per això una dotació pressupostària total de 1.500 milions d’euros, a raó de 500 milions addicionals cada any en es Pressuposts Generals de s’Estat per 2018, 2019 i 2020.