• La coordinadora de Cs Sencelles, Marga Robles, ha manifestado que “queremos mejorar la vida de los ciudadanos del municipio

Sencelles, martes 14 de agosto de 2018. Cs Baleares ha presentado su nueva Junta Local en el municipio de Sencelles. La Junta de Cs Sencelles estará formada por Marga Robles Gines, como coordinadora; Juan Miquel, como Responsable de Ciudadanía y Movilidad, y Miquel Llabrés, como REDIC.

Al acto han asistido la secretaria de Organización de Cs Baleares, Juana Capó; la portavoz en el Consell de Mallorca, Catalina Serra; y la coordinadora del Comité Insular de Mallorca, Gael Thyus.

La coordinadora de Cs Sencelles ha indicado que “la intención de Cs es trabajar para mejorar la vida de los ciudadanos del municipio” y que “como padres, madres y vecinos del pueblo vemos que hay muchas cosas que se deben cambiar a mejor”.

Finalmente, Robles ha afirmado que “en el municipio faltaba una alternativa que diese voz a la sociedad civil; gente con experiencia en la gestión privada, y no solo en la pública”.

—————————————————-

  • Sa coordinadora de Cs Sencelles, Marga Robles, ha manifestat que “volem millorar sa vida des ciutadans des municipi

Sencelles, dimarts 14 d’agost de 2018. Cs Balears ha presentat sa seva nova Junta Local en es municipi de Sencelles. Sa Junta de Cs Sencelles estarà formada per Marga Robles Gines, com a coordinadora; Juan Miquel, com a Responsable de Ciutadania i Mobilitat, i Miquel Llabrés, com a REDIC.

A s’acte hi han assistit sa secretària d’Organisació de Cs Balears, Juana Capó; sa portaveu en es Consell de Mallorca, Catalina Serra; i sa coordinadora des Comitè Insular de Mallorca, Gael Thyus.

Sa coordinadora de Cs Sencelles ha indicat que “s’intenció de Cs és fer feina per millorar sa vida des ciutadans des municipi” i que “com a pares, mares i veïnats des poble veim que hi ha moltes de coses que s’han de fer millor”.

Finalment, Robles ha afirmat que “en es municipi faltava una alternativa que donàs veu a sa societat civil; gent amb experiència en sa gestió privada, i no només en sa pública”.