· El portavoz de Cs Baleares, Xavier Pericay, asegura que la decisión de no pactar con el PSOE tras las Elecciones Generales del 28 abril es trasladable a Baleares

Palma, martes 19 de febrero de 2019. El portavoz de Ciudadanos (Cs) en Baleares, Xavier Pericay, ha afirmado este martes que la decisión de no pactar con el PSOE tras las Elecciones Generales del 28 abril es trasladable a Baleares. “Armengol ha estado gobernando con un partido nacionalista y soberanista, y con el apoyo de uno populista; el mismo modelo que ha tenido Sánchez en el Congreso de los Diputados”, ha declarado el portavoz de Cs Baleares.

Pericay ha recordado que ayer se aprobó por unanimidad en el Comité Ejecutivo de Ciudadanos no llegar a ningún acuerdo con el PSOE de Sánchez tras las Elecciones Generales del 28 de abril. “Con un partido que ha llegado a acuerdos con independentistas y populistas y tampoco ha tenido ningún problema en actuar al margen de la ley, como ha hecho el PSOE de Sánchez, no se puede llegar a ningún acuerdo”, ha manifestado el portavoz de Cs Baleares.

“El objetivo de Cs es ganar las elecciones autonómicas y conseguir un cambio de gobierno”, ha manifestado Pericay, quien ha señalado que “lo que hay que hacer es echar al actual Govern en las urnas y que se constituya otro que no esté dispuesto a pactar con populismos y nacionalismos”.

______________________–

· Es portaveu de Cs Balears, Xavier Pericay, assegura que sa decisió de no pactar amb el PSOE després de ses Eleccions Generals des 28 abril és traslladable a Balears

Palma, dimarts 19 de febrer de 2019. Es portaveu de Ciutadans (Cs) a Balears, Xavier Pericay, ha afirmat aquest dimarts que sa decisió de no pactar amb so PSOE després de ses Eleccions Generals des 28 abril és traslladable a Balears. “Armengol ha estat governant amb un partit nacionalista i sobiranista, i amb so suport d’un de populista; es mateix model que ha tengut Sánchez en es Congrés des Diputats”, ha declarat es portaveu de Cs Balears.

Pericay ha recordat que ahir se va aprovar per unanimitat en es Comitè Executiu de Ciutadans no arribar a cap acord amb el PSOE de Sánchez després de ses Eleccions Generals des 28 d’abril. “Amb un partit que ha arribat a acords amb independentistes i populistes i tampoc ha tengut cap problema a actuar al marge de sa llei, com ha fet es PSOE de Sánchez, no se pot arribar a cap acord’, ha manifestat es portaveu de Cs Balears.

“S’objectiu de Cs és guanyar ses eleccions autonòmiques i aconseguir un canvi de govern”, ha manifestat Pericay, qui ha assenyalat que ‘lo que s’ha de fer és llevar a s’actual Govern a través de ses urnes i que se’n constituesqui un altre que no estigui disposat a pactar amb populismes i nacionalismes’.