El portavoz de C’s en Palma, Josep Lluís Bauzà, considera que “esta situación es vergonzosa y necesita una solución cuanto antes”

Palma de Mallorca, viernes 4 de septiembre de 2015. El portavoz del grupo municipal de Ciudadanos (C’s) en el Ayuntamiento de Palma, Josep Lluís Bauzà, ha instado al actual equipo de gobierno de Cort a que “lleve a cabo las medidas necesarias para evitar que se desborden vertidos de las depuradoras en las playas de la ciudad”. “Es vergonzoso que en pleno siglo XXI tengamos estos problemas en las playas de Palma”, ha señalado Bauzà.

El líder de C’s en Cort ha manifestado además que “aunque los vertidos son ocasionales, es necesario que se realice una mejora de las infraestructuras para evitar su proliferación” por lo que considera que “parte del presupuesto que maneja el ayuntamiento debería destinarse a este problema que afecta a todos los ciudadanos”.

“El ejecutivo municipal del Pacte prefiere invertir parte del presupuesto en proyectos innecesarios, como el traslado del monolito de Sa Feixina, en lugar de resolver los verdaderos problemas de los palmesanos”, ha destacado Bauzà.

____________________________________________________________

Es portaveu de C’s a Palma, Josep Lluís Bauzà, considera que “aquesta situació és vergonyosa i necessita una solució com més prest millor”

Palma de Mallorca, divendres 4 de setembre de 2015. Es portaveu des grup municipal de Ciutadans (C’s) a s’Ajuntament de Palma, Josep Lluís Bauzà, ha instat s’actual equip de govern de Cort a “dur a terme ses mesures necessàries per evitar que se desbordin abocaments de ses depuradores a ses platges de sa ciutat”. “És vergonyós que en ple segle XXI tenguem aquests problemes a ses platges de Palma”, ha assenyalat Bauzà.

Es líder de C’s a Cort ha manifestat a més que, “encara que ets abocaments són ocasionals, és necessari que se realisi una millora de ses infraestructures per evitar sa seva proliferació”, per sa qual cosa considera que “una part des pressupost que gestiona s’ajuntament hauria de destinar-se a aquest problema, que afecta tots ets ciutadans”.

S’executiu municipal des Pacte prefereix invertir part des pressupost en projectes innecessaris, com es trasllat des monòlit de Sa Feixina, en lloc de resoldre es vertaders problemes des palmesans”, ha destacat Bauzà.