El portavoz de C’s en Palma, Josep Lluís Bauzà, considera “preocupante e insostenible el problema de inseguridad en la Playa de Palma”

Palma de Mallorca, jueves 20 de agosto de 2015. El portavoz del grupo municipal de Ciudadanos (C’s) en el Ayuntamiento de Palma, Josep Lluís Bauzà, ha instado al Consistorio a que “se persone como acusación popular en el procedimiento judicial incoado contra los integrantes de la banda organizada dedicada al delito del ‘trile’”. Bauzá ha realizado esta petición después de que el pasado domingo un grupo de turistas franceses fueran perseguidos por una presunta banda dedicada a esta actividad. “Consideramos que los hechos son de una extrema gravedad, y afectan seriamente a la convivencia vecinal, la imagen de nuestro Municipio, y consecuentemente a nuestros intereses turísticos y económicos”, ha criticado Bauza.

El líder de C’s en Cort ha insistido en que “el consistorio debe ejercer un mayor control de las actividades delictivas como el ‘trile’ o el comercio ambulante, un problema agravado en plena temporada turística que se les está yendo de las manos” y por ello ha considerado que los hechos son “suficientemente relevantes para que el Ayuntamiento solicite medidas cautelares en contra de este grupo organizado y se les prohíba acudir a la Playa de Palma”.

_____________________________________________________

· Es portaveu de C’s a Palma, Josep Lluís Bauzà, considera “preocupant i insostenible es problema d’inseguretat a sa Platja de Palma”

Palma de Mallorca, dijous 20 d’agost de 2015. Es portaveu des grup municipal de Ciutadans (C’s) a s’Ajuntament de Palma, Josep Lluís Bauzà, ha instat es Consistori a “personar-se com a acusació popular en es procediment judicial incoat contra ets integrants de sa banda organisada dedicada an es delicte des ‘trile’”. Bauzá ha fet aquesta petició després que diumenge passat un grup de turistes francesos fossin perseguits per una presumpta banda dedicada a aquesta activitat. “Consideram que es fets són d’una extrema gravetat i afecten sa convivència veïnal, s’imatge des nostro Municipi i, conseqüentment, es nostros interessos turístics i econòmics”, ha criticat Bauza.

Es líder de C’s a Cort ha insistit que “es consistori ha d’exercir un major control de ses activitats delictives com es ‘trile’ o es comerç ambulant, un problema agreujat en plena temporada turística i que se’ls n’està anant de ses mans” i per això ha considerat que es fets són “prou rellevants perquè s’Ajuntament sol·liciti mesures cautelars en contra des membres d’aquest grup organisat i se’ls prohibeixi acudir a sa Platja de Palma”.