IMG_20160123_173001Calviá, 23 de enero de 2016. Ciudadanos (C’s) Baleares manifiesta su más enérgica repulsa y condena ante el homicidio de una mujer a manos de su pareja sentimental, que ha tenido lugar esta madrugada en Calviá.

C’s ha querido expresar hoy su repulsa ante toda forma de violencia de género y su solidaridad con las víctimas sumándose a un acto convocado esta tarde en Calvià por el Consistorio de la localidad.

Ciudadanos (C’s) Baleares quiere mandar asimismo un sentido pésame a la familia y a los amigos de la víctima, y se reafirma en su compromiso de trabajar duramente para erradicar esta lacra social.

_________________________________________________________________

Ciutadans (C’s) Balears manifesta sa seva repulsa i condemna davant es darrer assassinat per violència de gènere ocorregut aquesta nit a Calvià

Calvià, 23 de gener de 2016. Ciutadans (C’s) Balears manifesta sa repulsa i condemna més enèrgiques davant s’homicidi d’una dona a mans de sa seva parella sentimental, que ha tengut lloc aquesta dematinada a Calvià.

C’s ha volgut expressar avui sa seva repulsa davant tota forma de violència de gènere i sa seva solidaritat amb ses víctimes sumant-se a un acte convocat aquest horabaixa a Calvià pes Consistori de sa localitat.

Ciutadans (C’s) Balears vol fer arribar així mateix es condol a sa família i an ets amics de sa víctima, i se reafirma en es seu compromís de treballar sense treva per eradicar aquesta xacra social.