klç

· C’s presentará dos mociones y dos preguntas en el pleno del próximo jueves

Palma de Mallorca, sábado 7 de mayo de 2016. Los consellers de Ciudadanos (C’s) Baleares en el Consell de Mallorca defenderán dos mociones en el pleno del próximo jueves.

Una de las mociones de C’s plantea la necesidad de cambiar los protocolos de ingreso de personas sin techo en el centro Ca l’Ardiaca, ya que actualmente no existe ninguna evaluación previa para acceder a él. En este sentido, el conseller de C’s Baleares, Estanislao Pons, considera necesario establecer este protocolo para prever qué clase de perfiles ingresan en el centro y así poder atender las necesidades de las personas según su perfil. Asimismo, la propuesta de C’s solicita al Consell que ofrezca una gestión coordinada e individualizada de cada caso.

La segunda moción insta al equipo de gobierno del Consell a que elabore junto al IMAS un proyecto de mantenimiento y limpieza de bosques ante la época de riesgo de incendios forestales. La portavoz de C’s en el Consell, Catalina Serra, explica que “el objetivo es que el Departamento de Cooperación Social elabore este proyecto conjuntamente con el IMAS para que colectivos vulnerables lleven a cabo las tareas de limpieza y mantenimiento. Con este trabajo se podrán prevenir los incendios y a su vez promover la inserción sociolaboral de personas en riesgo de exclusión”.

_________________________________________

• C’s presentarà dues mocions i dues preguntes en es ple de dijous que ve

Palma de Mallorca, dissabte 7 de maig de 2016. Es consellers de Ciutadans (C’s) Balears en es Consell de Mallorca defensaran dues mocions en es ple des pròxim dijous.

Una de ses mocions de C’s planteja sa necessitat de canviar es protocols d’ingrés de persones sense sòtil en es centre Ca l’Ardiaca, ja que actualment no existeix cap avaluació prèvia per accedir-hi. En aquest sentit, es conseller de C’s Balears, Estanislao Pons, considera necessari establir aquest protocol per preveure quina classe de perfils ingressen en es centre i així poder atendre ses necessitats de ses persones segons es seu perfil. Així mateix, sa proposta de C’s sol•licita an es Consell que oferesqui una gestió coordinada i individualisada de cada cas.

Sa segona moció insta s’equip de govern des Consell a elaborar juntament amb s’IMAS un projecte de manteniment i neteja de boscs davant s’època de risc d’incendis forestals. Sa portaveu de C’s en es Consell, Catalina Serra, explica que “s’objectiu és que es Departament de Cooperació Social elabori aquest projecte conjuntament amb s’IMAS perquè col•lectius vulnerables duguin a terme ses feines de neteja i manteniment. Amb aquest treball se podran prevenir ets incendis i a sa vegada promoure s’inserció sociolaboral de persones en risc d’exclusió”.