· Para la portavoz de C’s Baleares en el Consell, Catalina Serra, “esta demora vuelve a demostrar la ineficacia de la gestión del equipo de gobierno en materia de carreteras”

Palma de Mallorca, lunes 19 de septiembre de 2016. La portavoz de C’s Baleares en el Consell de Mallorca, Catalina Serra, ha criticado el retraso en la construcción de la autopista entre Llucmajor – Campos. “En varios años se han hecho múltiples promesas por parte de dirigentes políticos sin obtener resultado ninguno”, ha manifestado Serra.

En este sentido, la portavoz de C’s en el Consell ha lamentado que al comienzo de esta legislatura el equipo de gobierno paralizara de inmediato la tramitación del proyecto, piesto en marcha por el anterior Ejecutivo del PP y cuyo inicio de obras estaba previsto a finales del 2015. “Una vez más este proyecto se ha instrumentalizado políticamente y no se ha mirado por el bien de los ciudadanos”, ha lamentado Serra.

Tras varios anuncios del inicio de las obras, Serra se ha preguntado si la promesa de Garrido será una realidad a principios de 2017, tal y como ha anunciado la consellera de Territorio e Infraestructuras.

Finalmente, la portavoz de C’s en la institución insular ha recordado que la ampliación de este nuevo tramo es una demanda social que lleva reivindicándose desde hace más de diez años y que ha causado un gran número de accidentes y más de veinte muertos durante la última década.

________________________________________________________________________________________________

• Per sa portaveu de C’s Balears en es Consell, Catalina Serra, “aquesta demora torna a demostrar s’ineficàcia de sa gestió de s’equip de govern en matèria de carreteres”

Palma de Mallorca, dilluns 19 de setembre de 2016. Sa portaveu de C’s Balears en es Consell de Mallorca, Catalina Serra, ha criticat es retard en sa construcció de s’autopista entre Llucmajor i Campos. “Durant anys s’han fet múltiples promeses per part de dirigents polítics sense que hi hagi hagut cap resultat”, ha manifestat Serra.

En aquest sentit, sa portaveu de C’s en es Consell ha lamentat que en es començament d’aquesta legislatura s’equip de govern paralisàs immediatament sa tramitació des projecte, posat en marxa per s’anterior Executiu des PP i s’inici d’obres del qual estava previst per finals de 2015. “Un pic més aquest projecte s’ha instrumentalisat políticament i no s’ha mirat pes bé des ciutadans”, ha lamentat Serra.

Després de diversos anuncis de s’inici de ses obres, Serra s’ha demanat si sa promesa de Garrido serà una realitat a principis de 2017, tal com va anunciar sa consellera de Territori i Infraestructures.

Finalment, sa portaveu de C’s a s’institució insular ha recordat que s’ampliació d’aquest nou tram és una demanda social que du reivindicant-se des de fa més de deu anys i que ha causat un gran número d’accidents i més de vint morts durant sa darrera dècada.