Palma, lunes 10 de abril de 2017. El grupo municipal de Ciudadanos (Cs) en el Ayuntamiento de Palma condena el comentario machista realizado por un miembro del Cuerpo de Bomberos a la regidora de Seguridad Ciudadana, Angélica Pastor, aparecido en un vídeo

Estos comentarios y faltas de respeto hacia la mujer nunca deberían producirse, por lo que Cs Palma solicita que el trabajador que profirió semejante comentario pida disculpas a la regidora Pastor.

Asimismo, Cs Palma muestra su preocupación por las repercusiones que pueda tener este hecho y confía en que con ello no se dañe la imagen del Cuerpo de Bomberos de Palma.

____________________

Palma, dilluns 10 d’abril de 2017. Es grup municipal de Ciutadans (Cs) a s’Ajuntament de Palma condemna es comentari masclista fet per un membre des Cos de Bombers a sa regidora de Seguretat Ciutadana, Angélica Pastor, aparescut en un vídeo.

Aquests comentaris i faltes de respecte cap a sa dona estan completament fora de lloc, i és per això que Cs Palma sol·licita que es treballador que va proferir aquest comentari demani disculpes a sa regidora Pastor.

Així mateix, Cs Palma mostra sa seva preocupació per ses repercussions que pugui tenir aquest fet i confia que amb això no se danyi s’imatge des Cos de Bombers de Palma.