· La portavoz de Cs Baleares en el Consell, Catalina Serra, ha interpelado al vicepresidente de la institución insular sobre la entrega de las medallas de oro y la Diada de Mallorca

Palma, jueves 11 de mayo de 2017. Ciudadanos (Cs) Baleares ha criticado que el pleno del Consell de Mallorca haya rechazado su moción para asumir la titularidad de la carretera de Manacor-Son Macià a Calas de Mallorca. El conseller de Cs Baleares, Estanislao Pons, ha explicado que “esta carretera se encuentra en mal estado y el Ayuntamiento de Manacor no puede hacer frente a los costes de mejora”. “Nos encontramos con una carretera de 12 kilómetros sin arcenes, sin señalizar y sin recogida de aguas pluviales”, ha añadido.

Pons ha recordado que “en 2012 el Consell se comprometió a asumir la competencia de esta carretera y en el 2016 se habló de hacer un proyecto y designar una partida presupuestaria, pero el equipo de gobierno aún no ha hecho nada”.

Además, el conseller de Cs ha instado al Consell a que realice las labores de mantenimiento necesarias en la carretera de Manacor a Son Forteza. “Esta carretera se encuentra en muy mal estado. La mitad del tramo se encuentra sin arcenes, sin señalización, ni recogida de aguas pluviales, y además, existe peligro de incendios en verano, ya que hay una acumulación de maleza”, ha comentado.

En el plenario de este jueves, la portavoz de Ciudadanos (Cs) Baleares en el Consell, Catalina Serra, ha interpelado al vicepresidente de la institución insular, Jesús Jurado, sobre la mala gestión del Consell en actos institucionales, como la entrega de las medallas de oro y la Diada de Mallorca. En este sentido, Serra ha criticado la improvisación y falta de rigor del equipo del gobierno a la hora de preparar los actos de la Diada de Mallorca 2017 y ha lamentado que este año no haya entrega de los Premios Jaume II.

__________________________

· Sa portaveu de Cs Balears en es Consell, Catalina Serra, ha interpel·lat es vicepresident de s’institució insular sobre s’entrega de ses medalles d’or i sa Diada de Mallorca

Palma, dijous 11 de maig de 2017. Ciutadans (Cs) Balears ha criticat que es ple des Consell de Mallorca hagi rebutjat sa seva moció per assumir sa titularitat de sa carretera de Manacor-Son Macià a Cales de Mallorca. Es conseller de Cs Balears, Estanislao Pons, ha explicat que ‘aquesta carretera se troba en mal estat i s’Ajuntament de Manacor no pot fer front an es costs de millora’. ‘Mos trobam amb una carretera de 12 quilòmetres sense voreres, sense senyalisar i sense recollida d’aigües pluvials’, ha afegit.

Pons ha recordat que ‘el 2012 es Consell se va comprometre a assumir sa competència d’aquesta carretera i es 2016 se va parlar de fer un projecte i designar una partida pressupostària, però s’equip de govern encara no ha fet res’.

Ademés, es conseller de Cs ha instat es Consell a fer ses feines de manteniment necessàries a sa carretera de Manacor a Son Forteza. ‘Aquesta carretera se troba en molt mal estat. La mitat des tram no té voreres, no compta amb senyalisació, ni recollida d’aigües pluvials, i ademés, existeix perill d’incendis en s’estiu, ja que hi ha una acumulació de males herbes’, ha comentat.

En es plenari d’aquest dijous, sa portaveu de Ciutadans (Cs) Balears en es Consell, Catalina Serra, ha interpel·lat es vicepresident de s’institució insular, Jesús Jurado, sobre sa mala gestió des Consell en actes institucionals, com s’entrega de ses medalles d’or i sa Diada de Mallorca. En aquest sentit, Serra ha criticat s’improvisació i falta de rigor de s’equip de govern a s’hora de preparar ets actes de sa Diada de Mallorca 2017 i ha lamentat que enguany no hi hagi entrega des Premis Jaume II.