· La portavoz de Cs Baleares, Catalina Serra, destaca que “Ciudadanos está a favor del rescate pero no a cualquier precio”

Palma, miércoles 2 de agosto de 2017. Ciudadanos (Cs) Baleares ha votado en contra del rescate de la concesión del Túnel de Sóller. En este sentido, la portavoz de Cs Baleares en el Consell de Mallorca, Catalina Serra, ha destacado que “es un error rescatar el túnel de Sóller cuando quedan 5 años para que finalice la concesión administrativa, y por tanto sea gratuito”. “Al principio el rescate costaba 15 millones, y ahora ya llega a los 17 millones”, ha recordado Serra, que ha asegurado que “esta cantidad de dinero es un despilfarro para las arcas del Consell”. Para la consellera de Cs, “este dinero se podría invertir para mejorar otras infraestructuras que se encuentran en pésimas condiciones”.

Durante su intervención, la portavoz de Cs en el Consell ha insistido en que “en Cs estamos a favor de la gratuidad del Túnel de Sóller, pero en contra “des negoci de na Peix-frit”. “El Pacte gobierna de manera populista y sin sentido común. Lo único que buscan es la foto en prensa”, ha manifestado Serra.

Además, la consellera de Cs ha criticado que el rescate no se haya consultado con los mallorquines. “Han tomado la decisión sin hablar con los vecinos de Sóller y los municipios de alredor”, ha comentado.

Finalmente, Serra ha dicho que la llegada de más coches a Sóller será un caos que colapsará el municipio, y le ha preguntado al equipo de gobierno si creen que los paneles informativos evitarán esta saturación.

_____________________________________________

• Sa portaveu de Cs Balears, Catalina Serra, destaca que “Ciutadans està a favor des rescat però no a qualsevol preu”

Palma, dimecres 2 d’agost de 2017. Ciutadans (Cs) Balears ha votat en contra des rescat de sa concessió des Túnel de Sóller. En aquest sentit, sa portaveu de Cs Balears en es Consell de Mallorca, Catalina Serra, ha destacat que “és un error rescatar es túnel de Sóller quan queden 5 anys perquè s’acabi sa concessió administrativa, i per tant sigui gratuït”. “An es començament es rescat costava 15 milions, i ara ja arriba an es 17 milions”, ha recordat Serra, que ha assegurat que “aquesta quantitat de doblers és una tudada per ses arques des Consell”. Per sa consellera de Cs, “aquests doblers se podrien invertir per millorar altres infraestructures que se troben en pèssimes condicions”.

Durant sa seva intervenció, sa portaveu de Cs en es Consell ha insistit que “a Cs estam a favor de sa gratuïtat des Túnel de Sóller, però en contra “des negoci de na Peix-frit”. “Es Pacte governa de manera populista i sense sentit comú. Lo únic que cerca és sa foto a sa premsa”, ha manifestat Serra.

Ademés, sa consellera de Cs ha criticat que es rescat no s’hagi consultat amb sos mallorquins. “Han pres sa decisió sense xerrar amb sos veïnats de Sóller i es municipis des voltant”, ha comentat.

Finalment, Serra ha dit que s’arribada de més cotxos a Sóller serà un caos que col·lapsarà es municipi, i ha demanat a s’equip de govern si creuen que es panells informatius evitaran aquesta saturació.