El coordinador de Cs Inca, Bernat Vallori, critica el estado “vergonzoso” y la peligrosidad de los espacios actualmente destinados a aparcamientos en esas zonas

La agrupación de Ciudadanos (Cs) en Inca ha reclamado “compromiso y celeridad” al Ayuntamiento con la rehabilitación y construcción de nuevos aparcamientos en las zonas del Hospital Comarcal de Inca y del campo del Constancia. Estas actuaciones se encuentran enmarcadas dentro del esbozo del Área de Reconversión Territorial (ART) para rehabilitar la fachada de la ciudad presentado por el equipo de gobierno.

El coordinador y portavoz de la agrupación, Bernat Vallori, ha calificado de “positiva” la propuesta pero ha criticado que “a los eternos problemas les buscan grandes soluciones que suelen tardar décadas cuando en algunos casos hay soluciones intermedias y rápidas que aliviarían la vida a nuestros queridos ciudadanos”.

Sobre las deficiencias del aparcamiento en el Hospital Comarcal, Vallori ha lamentado que “el día menos pensado habrá una desgracia porque gente tiene que aparcar en la misma carretera” y ha remarcado la importancia de buscar fincas de alrededor para que se pueda ampliar el aparcamiento. Asimismo, sobre los alrededores del campo de fútbol, Vallori ha señalado el “estado vergonzoso de esta entrada al pueblo, que es casi la más importante”.

_____________

Es coordinador de Cs Inca, Bernat Vallori, critica s’estat “vergonyós” i sa perillositat dets espais actualment destinats a aparcaments en aquestes zones

S’agrupació de Ciutadans (Cs) a Inca ha reclamat “compromís i celeritat” a s’Ajuntament amb sa rehabilitació i construcció de nous aparcaments a ses zones de s’Hospital Comarcal d’Inca i des camp del Constància. Aquestes actuacions se troben emmarcades dedins s’esbós de s’Àrea de Reconversió Territorial (ART) per rehabilitar es frontis de sa ciutat presentat per s’equip de govern.

Es coordinador i portaveu de s’agrupació, Bernat Vallori, ha qualificat de “positiva” sa proposta, però ha criticat que “an ets eterns problemes els cerquen grans solucions que solen tardar dècades quan en uns quants casos hi ha solucions intermèdies i ràpides que alleujarien sa vida an es nostros benvolguts ciutadans”.

Sobre ses deficiències de s’aparcament a s’hospital comarcal, Vallori ha lamentat que “es dia menys pensat hi haurà una desgràcia perquè sa gent ha d’aparcar a sa mateixa carretera” i ha remarcat s’importància de cercar finques des voltant perquè se pugui ampliar s’aparcament. Així mateix, sobre es voltants des camp de futbol, Vallori ha assenyalat “s’estat vergonyós d’aquesta entrada an es poble, que és quasi sa més important”.