El coordinador de Cs Inca, Bernat Vallori, critica ‘el abandono’ de estos espacios y reclama la aplicación del Plan Integral de Mantenimiento

La agrupación de Ciudadanos (Cs) en Inca ha registrado en el Ayuntamiento una propuesta en la que reclaman medidas para resolver el abandono generalizado de parques y plazas del municipio. En concreto, en la propuesta se hace una mención especial al “pésimo estado” de la Plaça Ciutat de Lompoc, la Plaça dels Pobladors, la Plaça Mediterrània, el Parc Europa, las pistas deportivas y piscina Crist Rei y la Plaça de Mallorca.

 

Fotografía tomada por Cs del mal estado del césped artificial de la Plaça Pobladors

 

El portavoz de Cs Inca, Bernat Vallori, ha lamentado “el pésimo estado” de estos espacios y ha denunciado “la falta de limpieza y mantenimiento de sus zonas ajardinadas, la falta de bancos y papeleras y la no reposición de las roturas que ocasionan las conductas incívicas de algunos desaprensivos”.

En la propuesta, ha explicado Vallori, se reclama “aplicar sin excusas” el Plan Integral de Mantenimiento, poner en marcha medidas para fomentar el civismo ciudadano, estudiar el mejor aprovechamiento de las instalaciones, dotar a la Policía Local de los medios de vigilancia oportuno y, si es necesario, instalar cámaras de video-vigilancia.

“Una vez pagados sus impuestos, los ciudadanos se merecen poder disfrutar de las plazas, parques y jardines con libertad, tranquilidad, salubridad y seguridad”, ha considerado el portavoz.

___________

Es coordinador de Cs Inca, Bernat Vallori, critica ‘s’abandonament d’aquests espais i reclama s’aplicació des Pla Integral de Manteniment

S’agrupació de Ciutadans (Cs) a Inca ha registrat a s’Ajuntament una proposta en sa qual reclama mesures encaminades a resoldre s’abandonament generalisat de parcs i places des municipi. En concret, a sa proposta se fa un referència especial an es “pèssim estat” de sa Plaça Ciutat de Lompoc, sa Plaça dels Pobladors, sa Plaça Mediterrània, es Parc Europa, ses pistes deportives i piscina Crist Rei i sa Plaça de Mallorca.

Fotografía tomada por Cs de las pistas deportivas y piscina Crist Rei

Es portaveu de Cs Inca, Bernat Vallori, ha lamentat “es pèssim estat” d’aquests espais i ha denunciat “sa falta de netedat i manteniment de ses seves zones enjardinades, sa falta de bancs i papereres i sa no reposició de ses trencs que ocasionen ses conductes incíviques d’uns quants desaprensius”.

A sa proposta, ha explicat Vallori, se reclama “aplicar sense excuses” es Pla Integral de Manteniment, posar en marxa mesures per fomentar es civisme ciutadà, estudiar es millor aprofitament de ses instal·lacions, dotar sa Policia Local des medis de vigilància oportú i, si és necessari, instal·lar càmeres de video-vigilància.

“Un pic pagats es seus imposts, es ciutadans se mereixen poder disfrutar de ses places, parcs i jardins amb llibertat, tranquil·litat, salubritat i seguretat”, ha considerat es portaveu.