· El portavoz y diputado de Cs Baleares, Xavier Pericay, asegura que “el vicepresidente está poniendo en riesgo la imagen institucional de Baleares”

Palma, miércoles 13 de diciembre de 2017. El portavoz y diputado de Cs Baleares, Xavier Pericay, ha reiterado hoy su petición de dimisión del vicepresidente del Govern, Biel Barceló, por el viaje que realizó la semana pasada a Punta Cana, con el que ha incumplido el Código Ético del Govern y de propia formación.

Pericay ha mostrado su preocupación porque “llueve sobre mojado” y se ha preguntado qué más tiene que pasar para que Barceló dimita o sea cesado. “El vicepresidente está poniendo en riesgo la imagen institucional de Baleares”, ha advertido el portavoz de Cs Baleares, que ha pedido que “si Barceló no dimite deje de representar al Govern de la Comunidad”.

“No podemos estar representados por una persona que en este momento acredita casos de corrupción y procedimientos antiéticos”, ha concluido Pericay.

______________________________________________________

· Es portaveu i diputat de Cs Balears, Xavier Pericay, assegura que “es vicepresident està posant en risc s’imatge institucional de ses Balears”

Palma, dimecres 13 de desembre de 2017. Es portaveu i diputat de Cs Balears, Xavier Pericay, ha reiterat avui sa seva petició de dimissió des vicepresident des Govern, Biel Barceló, pes viatge que va fer la setmana passada a Punta Cana, amb sa qual ha incomplit es Codi Ètic des Govern i des seu mateix partit.

Pericay ha mostrat sa seva preocupació perquè ‘plou damunt banyat’ i s’ha demanat què més ha de passar perquè Barceló dimitesqui o sigui cessat. “Es vicepresident està posant en risc s’imatge institucional de Balears”, ha advertit es portaveu de Cs Balears, que ha demanat que “si Barceló no dimiteix o és cessat deixi de representar es Govern de sa Comunitat”.

“No podem tenir una imatge d’una persona que en aquest moment acredita casos de corrupció i procediments antiètics”, ha conclòs Pericay.