• El regidor de Cs en Calvià, Carlos Tarancón, asegura que “los calvianers no quieren que se financie con su dinero a personas que promueven el independentismo

Calvià, jueves 18 de enero de 2018. El regidor de Cs en Calvià, Carlos Tarancón, ha criticado la contratación, por parte del PSOE, de Caterina Canyelles Marquès, miembro de la Obra Cultural Balear (OCB) y reconocida independentista, como nueva técnica especializada en lengua catalana para reforzar el servicio lingüístico municipal. “Estamos hartos de que el PSOE se rinda al independentismo, ya no solo subvencionan a la OCB con decenas de miles de euros anuales desde el Govern, aplauden en los premios a ‘los Jordis’ pese a estar en prisión por vulnerar la ley, sino que ahora contratan a una independentista de Esquerra Republicana en Calvià para destruir nuestras modalidades en favor del catalán de Cataluña”, ha criticado Tarancón.

El regidor de Cs en Calvià ha asegurado que “los calvianers no quieren que se financie con su dinero a entidades que promueven el independentismo”. Además, Tarancón ha insistido en que “se debe cumplir el Estatut y promover el mallorquín”.

Asimismo, el regidor ha considerado que los presupuestos de 2018 no son transparentes. “Pediremos las partidas entregadas a la OCB”, ha indicado Tarancón, quien ha querido dejar claro que “votar al PSIB es claudicar ante el independentismo”.

———————————————————-

  • Es regidor de Cs a Calvià, Carlos Tarancón, assegura que “es calvianers no volen que se financi amb sos seus doblers persones que promouen s’independentisme

Calvià, dijous 18 de gener de 2018. Es regidor de Cs a Calvià, Carlos Tarancón, ha criticat sa contractació, per part des PSOE, de Caterina Canyelles Marquès, membre de s’Obra Cultural Balear (OCB) i reconeguda independentista, com a nova tècnica especialisada en llengua catalana per reforçar es servici lingüístic municipal. “Estam farts que es PSOE se rendesqui a s’independentisme; ja no només subvencionen s’OCB amb desenes de milers d’euros anuals des des Govern i fan mamballetes en es premis an ‘es Jordis’ maldament estiguin a sa presó per vulnerar sa llei, sinó que ara contracten una independentista d’Esquerra Republicana a Calvià per destruir ses nostres modalitats en favor des català de Catalunya” ha criticat Tarancón.

Es regidor de Cs a Calvià ha assegurat que “es calvianers no volen que se financi amb sos seus doblers entitats que promouen s’independentisme”. Ademés, Tarancón ha insistit que “s’ha de complir s’Estatut i promoure es mallorquí”.

Així mateix, es regidor ha considerat que es pressuposts de 2018 no són transparents. “Demanarem ses partides entregades a s’OCB”, ha indicat Tarancón, qui ha volgut deixar clar que “votar es PSIB és claudicar davant s’independentisme”.