• La diputada de Cs Baleares, Olga Ballester, recuerda que desde “Ciudadanos ya habíamos denunciado en su momento la actitud del rector”

Palma, jueves 12 de abril de 2018. La diputada de Cs Baleares, Olga Ballester, ha mostrado su satisfacción por que la Universidad de las Islas Baleares haya cerrado el expediente informativo al decano de la Facultad de Filosofía y Letras, Miquel Deyá, tras considerar que actuó conforme a la ley y protegió la neutralidad ideológica de la institución académica, al retirar una estelada en el claustro del edificio público el pasado 22 de septiembre. La enseña fue colocada por unos estudiantes que entraron en el edificio sin permiso para concentrarse a favor del referéndum ilegal de Cataluña en los días previos a la celebración del 1-O.

Para la diputada de Cs Baleares, nunca se tendría que haber abierto un expediente a Deyá por actuar conforme a la ley. “Desde Cs siempre hemos mostrado nuestro apoyo al decano por defender que la universidad sea un espacio de conocimiento, reflexión, convivencia y pluralidad”, ha manifestado.

Asimismo, Ballester ha recordado que “Ciudadanos denunció en su momento que el rector, Llorenç Huguet, dejase en la absoluta soledad al decano ante el acoso que recibió por parte de un grupo de profesores y alumnos de ideología nacionalista”.

____________________________________

• Sa diputada de Cs Balears, Olga Ballester, recorda que des de “Ciutadans ja havíem denunciat en es seu moment s’actitud des rector”

Palma, dijous 12 d’abril de 2018. Sa diputada de Cs Balears, Olga Ballester, ha mostrat sa seva satisfacció perquè s’Universitat de ses Illes Balears hagi arxivat s’expedient informatiu an es degà de sa Facultat de Filosofia i Lletres, Miquel Deyá després de considerar que va actuar conforme a sa llei i va protegir sa neutralitat ideològica de s’institució acadèmica, en retirar una estelada en es claustre de s’edifici públic es passat 22 de setembre. S’ensenya va esser col·locada per uns estudiants que varen entrar a s’edifici sense permís per concentrar-se a favor des referèndum il·legal de Catalunya en es dies previs a sa celebració de s’1-O.

Per sa diputada de Cs Balears, mai s’hauria d’haver obert un expedient a Deyá per actuar conforme a sa llei. “Des de Cs sempre hem mostrat es nostro suport an es degà per defensar que s’universitat sigui un espai de coneixement, reflexió, convivència i pluralitat”, ha manifestat.

Així mateix, Ballester ha recordat que “Ciutadans va denunciar en es seu moment que es rector, Llorenç Huguet, deixàs en sa soledat més absoluta es degà davant s’assetjament que va rebre per part d’un grup de professors i alumnes d’ideologia nacionalista”.