· La portavoz de Cs Baleares en el Consell de Mallorca, Catalina Serra, señala que la iniciativa tiene como objetivo promover todas las manifestaciones culturales de Mallorca, sean cuales sean sus inclinaciones ideológicas

Palma, jueves 10 de mayo de 2018. La portavoz de Cs Baleares en el Consell de Mallorca, Catalina Serra, ha celebrado que el pleno de la institución insular haya aprobado su moción en la que propone al Consell llevar a cabo una política pública que tenga en cuenta todas las manifestaciones culturales que se dan en Mallorca así como garantizar las ayudas y subvenciones que otorga la institución insular a cualquier sector cultural, sin discriminar ninguna, ya sea por razón de genero cultural, de lengua de expresión o de orientación ideológica.

Además, Serra ha pedido al Consell que facilite a las industrias culturales el acceso a los fondos europeos y muestre su apoyo a todas aquellas asociaciones y fundaciones que promocionan la historia y cultura de Mallorca.

También, a través de la iniciativa la consellera ha solicitado que se faciliten espacios para exposiciones itinerantes y permanentes de material divulgativo y promocional del folklore, cultura, historia, etnología y arte de nuestra isla, así como promover los itinerarios turísticos culturales como oferta complementaria de estas exposiciones.

Finalmente, Serra ha pedido que se promocione la visita a estos espacios a todos los mallorquines, en especial a los centros escolares, asociaciones culturales y gente mayor.

_____________________________________________________________

• Sa portaveu de Cs Balears en es Consell de Mallorca, Catalina Serra, assenyala que s’iniciativa té com a objectiu promoure totes ses manifestacions culturals de Mallorca, siguin quines siguin ses seves inclinacions ideològiques

Palma, dijous 10 de maig de 2018. Sa portaveu de Cs Balears en es Consell de Mallorca, Catalina Serra, ha celebrat que es ple de s’institució insular hagi aprovat sa seva moció, en què proposa que es Consell dugui a terme una política pública que tengui en compte totes ses manifestacions culturals produïdes a Mallorca, així com que garantesqui ses ajudes i subvencions que atorga s’institució insular a qualsevol sector cultural, sense discriminar-ne cap, ja sigui per raó de gènere cultural, de llengua d’expressió o d’orientació ideològica.

Ademés, Serra ha demanat an es Consell que faciliti a ses indústries culturals s’accés an es fons europeus i mostri es seu suport a totes aquelles associacions i fundacions que promocionen s’història i sa cultura de Mallorca.

També a través de s’iniciativa sa consellera ha sol·licitat que se facilitin espais per exposicions itinerants i permanents de material divulgatiu i promocional des folklore, cultura, història, etnologia i art de sa nostra illa, i que se promoguin ets itineraris turístics culturals com a oferta complementària d’aquestes exposicions.

Finalment, Serra ha demanat que se promocioni sa visita an aquests espais a tots es mallorquins, especialment es centres escolars, associacions culturals i gent gran.