• El portavoz del grupo municipal de Cs Palma, Josep Lluís Bauzá, y el regidor Bartomeu Cañellas, critican que “la regidora Martín sea incapaz de diferenciar entre funcionarios y trabajadores de la empresa pública, saltándose todas las normas a fin de imponer el catalán

Palma, martes 22 de mayo de 2018. El grupo municipal de Ciudadanos (Cs) Palma ha denunciado la intención del ayuntamiento de imponer el nivel A1 de catalán a los operarios de la empresa funeraria. “El Ayuntamiento de Palma, en este caso, la regidora de Salud, Antonia Martín, ha vuelto a intentar imponer el catalán saltándose todas las normas y siendo incapaz de diferenciar entre funcionarios y trabajadores de la empresa pública, con quienes se debe negociar este tipo de asuntos a través del Comité de Empresa”, ha manifestado el portavoz de Cs Palma, Josep Lluis Bauzá.

Por su parte, el regidor de Cs Palma, Bartomeu Cañellas, ha lamentado la situación vivida en el último Consejo de Administración de la empresa funeraria. “Quisieron aprobar el requisito del nivel A1 de catalán a los operarios sin ni siquiera anunciarlo en el orden del día”, ha explicado Cañellas, quien ha lamentado que “se intente exigir el catalán a los trabajadores, tras haber negociado éstos las condiciones del empleo con el Comité de Empresa”. “Han intentado meter el catalán con calzador”, ha incidido el regidor de Cs Palma.

Asimismo, Bauzá ha indicado que “por mucho que la regidora Martín busque que desde la Regiduría de Función Pública le echen una mano para sacar adelante sus ocurrencias, esto va a acabar en los servicios jurídicos del ayuntamiento, donde le dirán que estos asuntos han de pasar por el Comité de Empresa”.

Finalmente, el portavoz de Cs Palma ha querido recordar que “desde nuestro partido estamos en contra de que el catalán sea considerado un requisito para trabajar en la Administración” y que “estas ocurrencias no dejan de ser un ejemplo más de la deriva nacionalista de este equipo de gobierno”.

————————————–

  • Es portaveu des grup municipal de Cs Palma, Josep Lluís Bauzá, i es regidor Bartomeu Cañellas critiquen que “sa regidora Martín sigui incapaç de diferenciar entre funcionaris i treballadors de s’empresa pública, botant-se totes ses normes per imposar es català

Palma, dimarts 22 de maig de 2018. Es grup municipal de Ciutadans (Cs) Palma ha denunciat s’intenció de s’ajuntament d’imposar es nivell A1 de català an ets operaris de s’empresa funerària. “S’Ajuntament de Palma, en aquest cas, sa regidora de Salut, Antonia Martín, ha tornat a intentar imposar es català botant-se totes ses normes i sent incapaç de diferenciar entre funcionaris i treballadors de s’empresa pública, amb sos que s’ha de negociar aquest tipo d’assumptes a través des Comitè d’empresa”, ha manifestat es portaveu de Cs Palma, Josep Lluis Bauzá

Per sa seva part, es regidor de Cs Palma, Bartomeu Cañellas, ha lamentat sa situació viscuda en es darrer Consell d’Administració de s’empresa funerària. “Varen voler aprovar es requisit des nivell A1 de català an ets operaris sense ni tan sols anunciar-ho a s’orde des dia”, ha explicat Cañellas qui ha lamentat que “s’intenti exigir es català an es treballadors, després d’haver negociat aquests ses condicions de s’ocupació amb so Comitè d’empresa”. “Han intentat aficar es català amb calçador”, ha incidit es regidor de Cs Palma.

Així mateix, Bauzá ha indicat que “per molt que sa regidora Martín cerqui que des de sa Regiduria de Funció Pública li donin una mà per tirar envant ses seves ocurrències, això acabarà en es servicis jurídics de s’ajuntament, on li diran que aquests assumptes han de passar pes Comitè d’empresa”.

Finalment, es portaveu de Cs Palma ha volgut recordar que “des des nostro partit estam en contra que es català sigui considerat un requisit per fer feina a s’Administració” i que “aquestes ocurrències no deixen d’esser un exemple més de sa deriva nacionalista d’aquest equip de govern”.