• El coordinador de Cs Binissalem, Juan Ramón Palet, lamenta que “el equipo de gobierno sea incapaz de recorrer las calles y parques del pueblo para ver las deficiencias en materia de conservación

Binissalem, miércoles 23 de mayo de 2018. La agrupación de Ciudadanos (Cs) Binissalem ha denunciado el estado de abandono en materia de conservación y mantenimiento de los parques, jardines e instalaciones lúdico-deportivas del pueblo. “Un claro ejemplo de la dejadez por parte del ayuntamiento es el ‘Parc des Rasquell’, donde la suciedad acumulada y el mal estado de sus instalaciones son más que evidentes”, ha manifestado el coordinador de Cs Binissalem, Juan Ramón Palet.

Desde Cs Binissalem no entendemos cómo es que el alcalde, Víctor Martí, y el concejal de Urbanismo, Andreu Villalonga, no son capaces de recorrer las calles y los parques del pueblo para ver las notorias deficiencias en materia de conservación”, ha lamentado Palet.

Finalmente, el coordinador de Cs Binissalem ha instado al equipo de gobierno a cumplir con sus obligaciones con los vecinos del pueblo. “Los ciudadanos queremos ver que nuestros impuestos van dirigidos al buen mantenimiento de las infraestructuras básicas del municipio”, ha indicado Palet.

—————————————————————–

  • Es coordinador de Cs Binissalem, Juan Ramón Palet, lamenta que “s’equip de govern sigui incapaç de recórrer es carrers i parcs des poble per veure ses deficiències en matèria de conservació

Binissalem, dimecres 23 de maig de 2018. S’agrupació de Ciutadans (Cs) Binissalem ha denunciat s’estat d’abandonament en matèria de conservació i manteniment des parcs, jardins i instal·lacions lúdico-deportives des poble. “Un clar exemple de sa deixadesa per part de s’ajuntament és es ‘Parc des Rasquell’, on sa brutor acumulada i es mal estat de ses seves instal·lacions són més que evidents”, ha manifestat es coordinador de Cs Binissalem, Juan Ramón Palet.

Des de Cs Binissalem no entenem com és que es batle, Víctor Martí, i es regidor d’Urbanisme, Andreu Vilallonga, no són capaços de recórrer es carrers i es parcs des poble per veure ses notòries deficiències en matèria de conservació”, ha lamentat Palet.

Finalment, es coordinador de Cs Binissalem ha instat s’equip de govern a complir amb ses seves obligacions amb sos veïnats des poble. “Es ciutadans volem veure que es nostros imposts van dirigits an es bon manteniment de ses infraestructures bàsiques des municipi”, ha indicat Palet.