· La sustituta de Pons en la institución insular será Cristina Fiol

Palma, viernes 25 de mayo de 2018. El conseller de Ciudadanos (Cs) Baleares en el Consell de Mallorca, Estanislao Pons, presentó ayer su renuncia al acta por motivos personales. La renuncia de Pons se formalizará el próximo pleno del Consell de Mallorca donde se haga efectiva. Desde Cs Baleares agradecemos la dedicación y el trabajo realizado por Pons en la formación naranja.

Su puesto lo ocupará la número tres de la lista de Cs en el Consell, Cristina Fiol, diplomada en Profesorado de EGB y muy vinculada en el mundo de la educación balear.

Además, Fiol ha sido anteriormente la coordinadora de la agrupación de Palma y responsable de Política Municipal. Actualmente, es representante del Grupo Político Municipal de Cs en el Ayuntamiento de Palma en el Patronat Municipal d’Escoles Infantils.

_________________________________

· Sa substituta de Pons a s’institució insular serà Cristina Fiol

Palma, divendres 25 de maig de 2018. Es conseller de Ciutadans (Cs) Balears en es Consell de Mallorca, Estanislao Pons, va presentar ahir sa seva renúncia a s’acta per motius personals. Sa renúncia de Pons se formalisarà en es pròxim ple des Consell de Mallorca, on se farà efectiva. Des de Cs Balears agraïm sa dedicació i es treball realisat per Pons a sa formació taronja.

Es seu lloc l’ocuparà sa número tres de sa llista de Cs en es
Consell, Cristina Fiol, diplomada en Professorat d’EGB i molt vinculada an es món de s’educació balear.

Ademés, Fiol ha estat anteriorment sa coordinadora de s’agrupació de Palma i responsable de Política Municipal. Actualment, és representant des Grup Polític Municipal de Cs a s’Ajuntament de Palma en es Patronat Municipal d’Escoles Infantils.