• El portavoz y diputado de Cs Baleares ha manifestado que “la falta de programa y los escasos y caros apoyos son los grandes problemas del nuevo Gobierno”

Palma, jueves 7 de junio de 2018. “El reparto de ministerios ha demostrado que la presidenta del Govern, Francina Armengol, cuenta poco para Pedro Sánchez, y eso es malo para Baleares”. Así se ha expresado el portavoz y diputado de Cs Baleares, Xavier Pericay, tras conocerse la cartera de ministros en el nuevo Gobierno del Estado.

“Esto es como la lotería, han salido los premios gordos y ahora queda la ‘pedrea’. Igual nos cae en la ‘pedrea’ una secretaría de Estado”, ha manifestado Pericay, quien ha incidido en que “Armengol ha perdido influencia respecto a Pedro Sánchez, y eso es algo visible desde las primarias, que es cuando apostó por el candidato que acabó siendo el peor clasificado, y ahora las consecuencias son que Sánchez parece no contar con ella”.

El portavoz de Cs Baleares ha nombrado como objetivos prioritarios para Baleares, la consecución del REB y una mejora en la financiación autonómica. “Yo estoy seguro que si Armengol lleva tantos años diciendo que todo era culpa del Partido Popular, ahora que tiene al PSOE en el Gobierno van a llegar inversiones estatutarias, como el famoso convenio de carreteras y otras muchas. Espero que así sea, porque si no llegan, significará que Armengol no tiene palabra”, ha indicado Pericay.

Respecto al nombramiento de la cartera de ministros, el portavoz de Cs Baleares ha comentado que “en conjunto parece un equipo sólido” y que “da la impresión de que es un Gobierno diseñado para acabar la legislatura”.

Finalmente, Pericay ha lamentado que “Sánchez no haya explicado todavía cuál va a ser su programa” y ha considerado que “este Gobierno nace con poca fuerza, debido a que solo suma los 84 diputados del PSOE, y que va a necesitar apoyos de fuerzas independentistas y nacionalistas que exigen cosas totalmente fuera de la ley”.

—————————————————–

  • Es portaveu i diputat de Cs Balears ha manifestat que “sa falta de programa i ets escassos i cars suports són es grans problemes des nou Govern

Palma, dijous 7 de juny de 2018. “Es repartiment de ministeris ha demostrat que sa presidenta des Govern, Francina Armengol, compta poc per Pedro Sánchez, i això és dolent per Balears”. Així s’ha expressat es portaveu i diputat de Cs Balears, Xavier Pericay, després de conèixer-se sa cartera de ministres en es nou Govern de s’Estat.

Això és com sa loteria, han sortit es premis grans i ara queda sa ‘pedrea’. Igual mos cau a sa ‘pedrea’ una secretaria d’Estat”, ha manifestat Pericay, qui ha incidit que “Armengol ha perdut influència respecte a Pedro Sánchez, i això és visible des de ses primàries, que és quan va apostar pes candidat que va acabar sent es pitjor classificat, i ara ses conseqüències són que Sánchez pareix que no compta amb ella”.

Es portaveu de Cs Balears ha anomenat com a objectius prioritaris per Balears sa consecució des REB i una millora a sa finançació autonòmica. “Jo sé cert que si Armengol duu tants d’anys diguent que tot era culpa des Partit Popular, ara que té es PSOE en es Govern arribaran inversions estatutàries, com es famós conveni de carreteres i moltes altres. Esper que així sigui, perquè si no arriben, voldrà dir que Armengol no té paraula”, ha indicat Pericay.

Respecte an es nomenament de sa cartera de ministres, es portaveu de Cs Balears ha comentat que “en conjunt pareix un equip sòlid” i que “fa s’efecte que és un Govern dissenyat per acabar sa legislatura”.

Finalment, Pericay ha lamentat que “Sánchez no hagi explicat encara quin serà es seu programa” i ha considerat que “aquest Govern neix amb poca força, donat que només suma es 84 diputats des PSOE, i que necessitarà suports de forces independentistes i nacionalistes que exigeixen coses totalment fora de sa llei”.