• La portavoz de Cs Baleares en el Consell de Mallorca, Catalina Serra, ha presentado 67 propuestas de resolución para “construir una isla más próspera e igualitaria y con mejores servicios sociales

Palma, jueves 14 de junio de 2018. La portavoz de Ciudadanos (Cs) Baleares en el Consell de Mallorca, Catalina Serra, ha presentado 67 propuestas de resolución con intención de “construir una isla más próspera, con más servicios sociales de calidad, más igualitaria y con mejores carreteras y transporte público”. “No tiraremos la toalla, y seguiremos trabajando, hasta que el Consell lidere un proyecto para conseguir una Mallorca a la altura de lo que merecen los ciudadanos”, ha manifestado Serra.

La consellera de Cs Baleares ha citado el IMAS como “uno de nuestros pulmones, un órgano vital que da apoyo a los más necesitados y vulnerables; en definitiva, a todos aquellos que necesitan una atención prioritaria” y ha indicado que “en materia de Igualdad ha llegado la hora de dar plena cobertura y efectividad a las víctimas de maltrato y sensibilizar y prevenir contra el acoso escolar”.

Asimismo, Serra ha criticado la política del Consell respecto a las carreteras. “No entendemos que en tres años de legislatura la consellera de Territorio haya hecho tan pocas cosas, teniendo el segundo presupuesto más elevado del Consell”, ha lamentado Serra, quien ha indicado que “también ha llegado la hora de que se cumpla con las exigencias de la UNESCO sobre la protección de la Serra de Tramuntana”.

Además, la consellera de Cs Baleares ha incidido en que “es fundamental conservar nuestro patrimonio para poder invertir en nuestra historia y nuestro futuro” y ha reclamado que “el Consell debe cambiar su política lingüística, basándose en el principio de libre elección de lengua, con la finalidad de que no haya discriminación”.

Finalmente, Serra ha acusado al equipo de gobierno del Pacte de “marear la perdiz”. “Podríamos hablar de muchas promesas que no han cumplido; es una vergüenza que afirmen que el gobierno actual es el único que contribuye a mejorar Mallorca”, ha denunciado la consellera de Cs Baleares.

——————————————————————–

  • Sa portaveu de Cs Balears en es Consell de Mallorca, Catalina Serra, ha presentat 67 propostes de resolució per “construir una illa més pròspera i igualitària i amb millors servicis socials

Palma, dijous 14 de juny de 2018. Sa portaveu de Ciutadans (Cs) Balears en es Consell de Mallorca, Catalina Serra, ha presentat 67 propostes de resolució amb intenció de “construir una illa més pròspera, amb més servicis socials de qualitat, més igualitària i amb millors carreteres i transport públic”. “No tirarem sa tovallola, i seguirem fent feina, fins que es Consell lideri un projecte per conseguir una Mallorca a s’altura de lo que mereixen es ciutadans”, ha manifestat Serra.

Sa consellera de Cs Balears ha citat s’IMAS com “un des nostros pulmons, un òrgan vital que dóna suport an es més necessitats i vulnerables; en definitiva, a tots aquells que necessiten una atenció prioritària” i ha indicat que “en matèria d’Igualtat ha arribat s’hora de donar plena cobertura i efectivitat a ses víctimes de maltractament i sensibilisar i prevenir contra s’assetjament escolar”.

Així mateix, Serra ha criticat sa política del Consell respecte a ses carreteres. “No entenem que en tres anys de legislatura, sa consellera de Territori hagi fet tan poques coses, tenguent es segon pressupost més elevat des Consell”, ha lamentat Serra, qui ha indicat que “també ha arribat s’hora que se complesqui amb ses exigències de s’UNESCO sobre sa protecció de sa Serra de Tramuntana”.

Ademés, sa consellera de Cs Balears ha incidit que “és fonamental conservar es nostro patrimoni per poder invertir en sa nostra història i es nostro futur” i ha reclamat que “es Consell canviï sa seva política lingüística, basant-se en es principi de lliure elecció de llengua, amb sa finalitat que no hi hagi discriminació”.

Finalment, Serra ha acusat s’equip de govern des Pacte de “marejar sa perdiu”. “Podríem xerrar de moltes promeses que no han complit; és una vergonya que afirmin que es govern actual és s’únic que contribueix a millorar Mallorca”, ha denunciat sa consellera de Cs Balears.