• El portavoz del grupo municipal de Cs Palma denuncia que “no hay gestión y todo se basa en hablar de futuribles mientras se hace propaganda con dinero público

Palma, lunes 25 de junio de 2018. El portavoz de Ciudadanos (Cs) Palma, Josep Lluis Bauzá, ha denunciado que “el alcalde Noguera lleva años vendiendo humo para tapar su incapacidad de gobernar”.

No hay gestión y todos los proyectos se basan en futuribles, mientras se sigue utilizando dinero público para hacerse propaganda”, ha lamentado Bauzá, quien ha criticado que “Noguera fue incapaz de hacer mención durante su discurso del Debate de la Ciudad al gravísimo caso de las libretas propagandísticas de MÉS, que fueron distribuidas en sobres del Ayuntamiento y por el personal del Consistorio”.

Asimismo, el portavoz de Cs Palma ha manifestado que “el alcalde quiso salir del paso diciendo que había sido un error y que solo se habían distribuido cuatro ejemplares y resulta que a los partidos de la oposición ya nos ha llegado, a lo mejor son más de cuatro”.

Además, Bauzá ha indicado que “hace mucho tiempo que este equipo de gobierno dejó de gobernar para dedicarse a vendernos humo a todos los ciudadanos”.

Finalmente, el portavoz de Cs Palma ha exigido al alcalde que “responda urgentemente sobre si está utilizando el dinero de todos los palmesanos para sus actos propagandísticos”.

————————————

  • Es portaveu des grup municipal de Cs Palma denuncia que “no hi ha gestió i tot se basa a xerrar de futuribles mentres se fa propaganda amb doblers públics

Palma, dilluns 25 de juny de 2018. Es portaveu de Ciutadans (Cs) Palma, Josep Lluis Bauzá, ha denunciat que “es batle Noguera duu anys venguent fum per tapar sa seva incapacitat de governar”.

No hi ha gestió i tots es projectes se basen en futuribles, mentres se segueix utilisant doblers públics per fer-se propaganda”, ha lamentat Bauzá, qui ha criticat que “Noguera va esser incapaç de referir-se, durant es seu discurs des Debat de sa Ciutat, an es gravíssim cas de ses plaguetes propagandístiques de MÉS, que varen esser distribuïdes en sobres de s’Ajuntament i pes personal des Consistori”.

Així mateix, es portaveu de Cs Palma ha manifestat que “es batle va voler sortir-se’n diguent que havia estat un error i que només s’havien distribuït quatre exemplars, i resulta que an es partits de s’oposició ja mos ha arribat, potser són més de quatre”.

Ademés, Bauzá ha indicat que “fa molt de temps que aquest equip de govern va deixar de governar per dedicar-se a vendre-mos fum a tots es ciutadans”.

Finalment, es portaveu de Cs Palma ha exigit an es batle que “respongui urgentment sobre si està utilisant es doblers de tots es palmesans pes seus actes propagandístics”.