· El coordinador de Cs Binissalem, Juan Ramón Palet, critica la pasividad del Ayuntamiento ante esta problemática

Binissalem, viernes 13 de julio de 2018. La agrupación de Ciudadanos (Cs) Binissalem ha denunciado que a dos meses de iniciarse el curso no existe licitación para los comedores del CEIP Robines y CEIP Binissalem. “Las familias están muy preocupadas porque aún no saben si podrán contar con este servicio el próximo curso”, ha manifestado el coordinador de Cs Binissalem, Juan Ramón Palet.

“La Conselleria de Educación y el Ayuntamiento de Binissalem acordaron unos plazos para dejar lista dicha licitación, y así tener a punto la cocina al iniciarse la temporada escolar, pero por un error de la Conselleria, la licitación del comedor del CEIP Binissalem se ha vuelto a renovar con la empresa EUREST”, ha explicado el coordinador de la agrupación, quien ha remarcado que “han pasado por alto las actas del Consejo Escolar y han retrasado la licitación del comedor, ya que ha habido anulación del contrato”.

“Al actual alcalde, Víctor Martí, de UxB y a su antecesor, Andreu Villalonga, del Partido Popular, parece que no les importa mucho si los niños podrán tener comedor este año”, ha señalado Palet, quien ha apuntado que “su pasividad ante este tema es una falta grave hacia las familias y alumnos de los colegios de Binissalem”.

El coordinador de Cs ha lamentado que “las familias afectadas no tengan ninguna respuesta del Ayuntamiento” y ha señalado que “este tema debería ser una preocupación primordial para el consistorio”.

_______________________________________

· Es coordinador de Cs Binissalem, Juan Ramón Palet, critica sa passivitat de s’Ajuntament davant aquesta problemàtica

Binissalem, divendres 13 de juliol de 2018. S’agrupació de Ciutadans (Cs) Binissalem ha denunciat que a dos mesos d’iniciar-se es curs no existeix licitació pes menjadors des CEIP Robines i CEIP Binissalem. “Ses famílies estan molt preocupades perquè encara no saben si podran comptar amb aquest servici es pròxim curs”, ha manifestat es coordinador de Cs Binissalem, Juan Ramón Palet.

“Sa Conselleria d’Educació i s’Ajuntament de Binissalem varen acordar uns plaços per deixar llesta aquesta licitació, i així tenir a punt sa cuina en iniciar-se sa temporada escolar, però per un error de sa Conselleria, sa licitació des menjador des CEIP Binissalem s’ha tornat a renovar amb s’empresa EUREST”, ha explicat es coordinador de s’agrupació, qui ha remarcat que “han passat per alt ses actes des Consell Escolar i han retardat sa licitació des menjador, ja que hi ha hagut anul·lació des contracte”.

“A s’actual batle, Víctor Martí, de UxB i an es seu antecessor, Andreu Villalonga, des Partit Popular, pareix que no els importa molt si es nins podran tenir menjador enguany”, ha assenyalat Palet, qui ha apuntat que “sa seva passivitat davant aquest tema és una falta greu cap a ses famílies i alumnes des col·legis de Binissalem”.

Es coordinador de Cs ha lamentat que “ses famílies afectades no tenguin cap resposta de s’Ajuntament” i ha assenyalat que “aquest tema hauria d’esser una preocupació primordial pes consistori”.