·El portavoz de Cs Baleares, Xavier Pericay, asegura que “el Govern está cometiendo una soberana injusticia al obligar a repetir el ejercicio a los opositores que ya lo aprobaron en su momento”

Palma, viernes 3 de agosto de 2018. “El Govern está cometiendo una soberana injusticia al obligar a repetir el ejercicio a los opositores que ya lo aprobaron en su momento”. Así se ha manifestado el portavoz y diputado de Ciudadanos (Cs) Baleares, Xavier Pericay, tras conocer que los aspirantes a ocupar una de las plazas de auxiliar administrativo deberán repetir la prueba en noviembre.

“La consellera de Hacienda, Catalina Cladera, se ha limitado a decir que lo siente, que esto no debería haber pasado. Pero ha pasado. Y la forma de arreglarlo no ha consistido en pedir explicaciones al Tribunal encargado de elaborar el temario del ejercicio anulado –o en su defecto al director de la Escuela Balear de Administración Pública (EBAP)– por su manifiesta incompetencia, ni mucho menos en tomar medidas contra los responsables del desaguisado, sino en obligar a todos los aspirantes, incluidos aquellos que habían superado el ejercicio, a volver a hacerlo. Está claro que están pagando justos por pecadores”, ha afirmado Pericay.

“La Conselleria antepone los intereses de sus altos cargos a los de unos ciudadanos que han visto como el esfuerzo de un año entero de preparación para un examen de oposición, con todo lo que ello conlleva de privaciones, se ha ido de momento al traste”, ha concluido el portavoz de Cs Baleares.

______________________________________________

·Es portaveu de Cs Balears, Xavier Pericay, assegura que “es Govern està cometent una sobirana injustícia en obligar a repetir s’exercici an ets opositors que ja el varen aprovar quan tocava”

Palma, divendres 3 d’agost de 2018. “Es Govern està cometent una sobirana injustícia en obligar a repetir s’exercici an ets opositors que ja el varen aprovar quan tocava”. Així s’ha manifestat es portaveu i diputat de Ciutadans (Cs) Balears, Xavier Pericay, després de conèixer que ets aspirants a ocupar una de ses places d’auxiliar administratiu hauran de repetir sa prova pes novembre.

“Sa consellera d’Hisenda, Catalina Cladera, s’ha limitat a dir que ho sent, que això no hauria d’haver passat. Però ha passat. I sa forma d’arreglar-ho no ha consistit a demanar explicacions an es Tribunal encarregat d’elaborar es temari de s’exercici anul·lat –o, per elevació, an es director de s’Escola Balear d’Administració Pública (EBAP)– per sa seva manifesta incompetència, ni encara manco a pendre mesures contra es responsables des desgavell, sinó a obligar a tots ets aspirants, inclosos aquells que havien superat s’exercici, a tornar-lo a fer. És clar que estan pagant justs per pecadors”, ha afirmat Pericay.

“Sa Conselleria anteposa ets interessos des seus alts càrrecs an es d’uns ciutadans que han vist com s’esforç d’un any sencer de preparació per un examen d’oposició, amb tot lo que això comporta de privacions, ha estat de moment debades”, ha conclòs es portaveu de Cs Balears.