• El coordinador de Cs Sóller, Sebastià Aguiló, lamenta que “los residentes y comerciantes tengan que sufrir los malos olores y la pésima imagen de una calle emblemàtica

Sóller, miércoles 22 de agosto de 2018. El coordinador de la agrupación de Ciudadanos (Cs) Sóller, Sebastià Aguiló, ha denunciado el mal estado del alcantarillado de la calle Vives. “Hace ya meses que el alcantarillado de esta calle está totalmente obstruido y lleno de agua estancada que provoca un olor insoportable para los vecinos, con sus efectos negativos en lo referente a la salubridad, creando colonias de moscas y mosquitos, algo que  una calle tan emblemática como esta no se merece”, ha manifestado Aguiló,

Asimismo, el coordinador de Cs Sóller ha explicado que “ante la pasividad del Ayuntamiento, algunos de los vecinos, y comerciantes de la zona han optado por poner esteras encima, con tal de mitigar los olores y la mala imagen de la calle peatonal que comunica la Plaza de Sóller con la Plaza del Mercado”.

Finalmente, Aguiló ha incidido en que “la calle Vives no es la única afectada; el estado general de las alcantarillas de Sóller es un ejemplo de falta de mantenimiento y conservación, y eso se traduce en calles inundadas cuando hay lluvias”.

————————————————–

  • Es coordinador de Cs Sóller, Sebastià Aguiló, lamenta que “es residents i comerciants hagin de patir ses males olors i sa pèssima imatge d’un carrer emblemàtic

Sóller, dimecres 22 d’agost de 2018. Es coordinador de s’agrupació de Ciutadans (Cs) Sóller, Sebastià Aguiló, ha denunciat es mal estat des clavegueram des carrer Vives. “Ja fa mesos que es clavegueram d’aquest carrer està totalment obstruït i ple d’aigua estancada que provoca una olor insuportable pes veïnats, amb sos efectes negatius en relació amb sa salubritat, creant colònies de mosques i moscards, cosa que un carrer tan emblemàtic com aquest no mereix”, ha manifestat Aguiló.

Així mateix, es coordinador de Cs Sóller ha explicat que “davant sa passivitat de s’Ajuntament, qualcuns des veïnats, i comerciants de sa zona, han optat per posar estores damunt, a fi de mitigar ses olors i sa mala imatge d’un carrer que comunica sa Plaça de Sóller amb sa Plaça des Mercat”.

Finalment, Aguiló ha insistit que “es carrer Vives no és s’únic afectat; s’estat general dets embornals de Sóller és un exemple de falta de manteniment i conservació, i això se tradueix en carrers anegats quan plou molt”.