• El coordinador de Cs Binissalem, Juan Ramón Palet, lamenta “la falta de respeto del alcalde hacia los habitantes del municipio y hacia el resto de fuerzas políticas

Binissalem, miércoles 5 de septiembre de 2018. La agrupación de Ciudadanos (Cs) Binissalem ha denunciado el estado de crispación que se ha instalado en el Ayuntamiento de Binissalem tras la anulación el pasado lunes del pleno municipal por los continuos retrasos del alcalde, Victor Martí.  “Lamentamos que los grupos de MÉS, PSOE y PP hayan tenido que abandonar el pleno municipal por las reiteradas impuntualidades del alcalde, Víctor Martí, de Unió x Binissalem, a la hora de acudir a los plenos municipales”, ha manifestado el coordinador de Cs Binissalem, Juan Ramón Palet.

Desde Cs Binissalem no entendemos cómo es posible que el alcalde Martí falte al respeto de esta forma a los vecinos del municipio, y a una institución pública como es el Ayuntamiento, de la que él es alcalde”, ha criticado Palet.

Finalmente, el coordinador de Cs Binissalem insta al alcalde, y a su equipo de gobierno, a cumplir con sus obligaciones. “Velar por el buen funcionamiento de las instituciones públicas de Binissalem es la obligación del alcalde, y que se celebren correctamente los plenos municipales, una de sus responsabilidades”, ha indicado Palet.

————————————————–

  • Es coordinador de Cs Binissalem, Juan Ramón Palet, lamenta “sa falta de respecte des batle cap an ets habitants des municipi i cap a la resta de forces polítiques

Binissalem, dimecres 5 de setembre de 2018. S’agrupació de Ciutadans (Cs) Binissalem ha denunciat s’estat de crispació que s’ha instal·lat a s’Ajuntament de Binissalem després de s’anul·lació dilluns passat des ple municipal pes continus retards des batle, Victor Martí. “Lamentam que es grups de MÉS, PSOE i PP hagin hagut d’abandonar es ple municipal per ses reiterades impuntualitats des batle, Víctor Martí, d’Unió x Binissalem, a s’hora d’acudir an es plens municipals”, ha manifestat es coordinador de Cs Binissalem, Juan Ramón Palet.

Des de Cs Binissalem no entenem com és possible que es batle Martí falti an es respecte d’aquesta forma an es veïnats des municipi, i a una institució pública com és s’Ajuntament, de sa qual ell és batle”, ha criticat Palet.

Finalment, es coordinador de Cs Binissalem insta es batle, i es seu equip de govern, a complir amb ses seves obligacions. “Vetlar pes bon funcionament de ses institucions públiques de Binissalem és s’obligació des batle, i que se celebrin correctament es plens municipals, una de ses seves responsabilitats”, ha indicat Palet.