Divendres, 21 de septiembre de 2018. El portavoz y diputado de Ciudadanos Baleares, Xavier Pericay, y el secretario de Relaciones Institucionales del Comité Autonómico, JuanMa Gómez, mantuvieron ayer una reunión con representantes de varias asociaciones de guardias civiles. Concretamente, al encuentro asistieron la Asociación Profesional Independientes de la Guardia Civil- IGC, la Asociación Unificada de Guardias Civiles-AUGC, la Asociación Escala de Suboficiales de la Guardia Civil-ASESGC y la Unión de Guardias Civiles Uniongc de Baleares.

Ciudadanos (Cs) Baleares mostró su apoyo a la Guardia Civil por el trabajo que está realizando en el archipiélago y, en especial, después de la exhibición de pancartas por parte de grupos separatistas pancatalanistas que, aparte de calumniar la institución, exigían que abandonara Baleares. Asimismo, la formación naranja lamentó la actitud de los gobiernos del Pacte ante estas situaciones y aseguró que el Govern con su equidistancia con respecto al proceso separatista catalán está convirtiendo Baleares en una sucursal de la Cataluña separatista.

____________________________________________________________________________

Divendres, 21 de setembre de 2018. Es portaveu i diputat de Ciutadans Balears, Xavier Pericay, i es secretari de Relacions Institucionals des Comitè Autonòmic, JuanMa Gómez, varen mantenir ahir una reunió amb representants de diverses associacions de guàrdies civils. Concretament, a sa trobada hi varen assistir s’Associació Professional Independents de sa Guàrdia Civil- IGC, s’Associació Unificada de Guàrdies Civils-AUGC, s’Associació Escala de Suboficials de sa Guàrdia Civil-ASESGC i s’Unió de Guàrdies Civils Uniongc de Balears.

Ciutadans (Cs) Balears va mostrar es seu suport a sa Guàrdia Civil per sa feina que està fent a s’arxipèlag i, especialment, després de s’exhibició de pancartes per part de grups separatistes pancatalanistes que, a part de calumniar s’institució, exigien que abandonàs Ses Balears. Així mateix, sa formació taronja va lamentar s’actitud des governs des Pacte davant aquestes situacions i va assegurar que es Govern, amb sa seva equidistància amb referència an es procés separatista català, està convertint Balears en una sucursal de sa Catalunya separatista.