· La portavoz de Cs Baleares en la institución insular, Catalina Serra, considera fundamental que se nombre cuanto antes a un nuevo director tras la dimisión de Bartomeu Salvà

Palma, viernes 28 septiembre 2018. Ciudadanos (Cs) en el Consell de Mallorca ha mostrado su preocupación por las condiciones en que se realizará la delegación de competencias desde el Govern a la institución insular del Museu de Mallorca, que se producirá con problemas de humedades y sin un director propio que encabece este importante proceso de cambio.

La portavoz de Cs en el Consell, Catalina Serra, ha indicado que “si las obras han resultado dañadas por la humedad y hay que restaurarlas, habría que revisar el coste del traspaso que se acordó entre ambas administraciones, una cantidad que asciende a más de 445.000 euros” y ha señalado que “ese importe debería reflejarse en el plan de inversiones que habrá que hacer en los próximos meses para el Museu de Mallorca”.

Asimismo, Serra ha considerado fundamental que se nombre “cuanto antes” a un nuevo director tras la dimisión de Bartomeu Salvà, “al que deseamos una pronta recuperación”, aunque ha señalado que “desde Ciudadanos consideramos que la persona elegida debe tener formación y experiencia en la gestión del patrimonio con el que cuenta el Museu de Mallorca”.

___________________

· Sa portaveu de Cs Balears a s’institució insular, Catalina Serra, considera fonamental que se nomeni com més prest millor un nou director després de sa dimissió de Bartomeu Salvà

Palma, divendres 28 setembre 2018. Ciutadans (Cs) en es Consell de Mallorca ha mostrat sa seva preocupació per ses condicions en què se durà a terme sa delegació de competències des Govern a s’institució insular des Museu de Mallorca, que se produirà amb problemes d’humitats i sense un director propi que encapçali aquest important procés de canvi.

Sa portaveu de Cs en es Consell, Catalina Serra, ha indicat que “si ses obres han resultat danyades per s’humitat i s’han de restaurar, s’hauria de revisar es cost des traspàs que se va acordar entre totes dues administracions, una quantitat que puja a més de 445.000 euros” i ha assenyalat que “aquest import hauria de reflexar-se en es pla d’inversions que s’haurà de fer en es pròxims mesos per part des Museu de Mallorca”.

Així mateix, Serra ha considerat fonamental que se nomeni “com més prest millor” un nou director després de sa dimissió de Bartomeu Salvà, “a qui desitjam una ràpida recuperació”, encara que ha assenyalat que “des de Ciutadans consideram que sa persona triada ha de tenir formació i experiència en sa gestió des patrimoni amb què compta es Museu de Mallorca”.