• El portavoz de Cs Palma censura la actitud del alcalde Noguera y de su partido, Més x Mallorca, por negarse a retirar el gran lazo amarillo colgado en el balcón de su despacho

Palma, jueves 18 de octubre de 2018. El portavoz del grupo municipal de Ciudadanos (Cs) Palma, Josep Lluis Bauzá, ha denunciado que el grupo municipal de Més x Mallorca, apoyado por el PSOE y por Podem, se ha negado a retirar el gran lazo amarillo que hay colgado en el balcón de su despacho en el Ayuntamiento. “Este hecho atenta contra la neutralidad que debe haber en las instituciones públicas y supone una provocación a la ciudadanía, que no tiene por qué aguantar un lazo con simbología independentista colgado del Consistorio”, ha manifestado Bauzá, quien ha instado al grupo Més a retirar el lazo del Ayuntamiento y colgarlo en su sede.

“Han venido dándose resoluciones por parte de los Tribunales de Justicia, relativas a la retirada de dicha simbología de los edificios y dependencias públicas por la necesidad de que prevalezca la neutralidad política en las instituciones, por otra parte, representativas del conjunto de los ciudadanos y no de una sola opinión política”, ha indicado el portavoz de Cs Palma.

Asimismo, Bauzá ha lamentado la actitud del PSIB-PSOE, quien se ha negado a apoyar en comisión la retirada del lazo. “Llevaremos esta proposición al pleno para ver qué dice el líder del PSOE, José Hila, a los ciudadanos de Palma, porque nos parece indecente que un partido que gobierna, y ha gobernado muchos años en España, y se le presupone un sentido de Estado, sea incapaz de ponerse del lado de la legalidad y de la Constitución”.

Finalmente, el portavoz de Cs Palma ha manifestado que “en Cs no podemos compartir un hecho que atenta contra el Ordenamiento Jurídico y la Constitución española”.

———————————————

  • Es portaveu de Cs Palma censura s’actitud des batle Noguera i des seu partit, Més x Mallorca, per negar-se a retirar es gran llaç groc penjat a sa balconada des seu despatx

Palma, dijous 18 d’octubre de 2018. Es portaveu des grup municipal de Ciutadans (Cs) Palma, Josep Lluis Bauzá, ha denunciat que es grup municipal de Més x Mallorca, amb so suport de PSOE i Podem, s’ha negat a retirar es gran llaç groc que hi ha penjat a sa balconada des seu despatx a s’Ajuntament. “Aquest fet atempta contra sa neutralitat que ha d’haver-hi a ses institucions públiques i suposa una provocació a sa ciutadania, que no té per què aguantar un llaç amb simbologia independentista penjat des Consistori”, ha manifestat Bauzá, qui ha instat es grup Més a retirar es llaç de s’Ajuntament i penjar-lo a sa seva seu.

Hi ha hagut resolucions per part des Tribunals de Justícia, relatives a sa retirada d’aquesta simbologia dets edificis i dependències públiques per sa necessitat que prevalgui sa neutralitat política a ses institucions, per altra part representatives des conjunt des ciutadans i no d’una sola opinió política”, ha indicat es portaveu de Cs Palma.

Així mateix, Bauzá ha lamentat s’actitud des PSIB-PSOE, qui s’ha negat a donar suport en comissió a sa retirada des llaç. “Durem aquesta proposició en es ple per veure què diu es líder des PSOE, José Hila, an es ciutadans de Palma, perquè mos pareix indecent que un partit que governa, i ha governat molts d’anys a Espanya, i an es qual se pressuposa un sentit d’Estat, sigui incapaç de posar-se des costat de sa legalitat i de sa Constitució”.

Finalment, es portaveu de Cs Palma ha manifestat que “a Cs no podem compartir un fet que atempta contra s’Ordenament Jurídic i sa Constitució espanyola