• El coordinador de la agrupación, Bernat Vallori, manifiesta que “García dimite porque el alcalde Moreno no tiene intención de cumplir con la regla de gasto

Inca, viernes 23 de noviembre de 2018. El coordinador de la agrupación de Ciudadanos (Cs) Inca, Bernat Vallori, ha tildado de “bochornosa” la dimisión del concejal de Hacienda, Àngel García, horas antes del Pleno de Presupuestos. “García ha dejado en ridículo al alcalde, Virgilio Moreno, porque éste se niega a escucharle y no tiene intención de cumplir con la regla de gasto”, ha manifestado Vallori, quien ha acusado al alcalde Moreno de “enriquecer las arcas municipales a base de subidas de impuestos a los ciudadanos”.

Hay que reconocerle a García haber actuado con honestidad al dimitir, aunque hace mucho tiempo que el alcalde menospreciaba la figura del regidor de Hacienda al hacer caso omiso de sus advertencias”. “Ronda Nord, Centro de Ocio, han sido, entre otras, algunas de sus discrepancias”,  ha indicado el coordinador de Cs Inca.

Finalmente, Vallori ha asegurado que “el gobierno queda muy tocado tras esta dimisión, tanto por las razones como por el momento en que se producey probablemente se desvelarán algunas de las claves de este desencuentro próximamente”  y ha denunciado que “el alcalde Moreno está gobernando de modo electoralista sin importarle los verdaderos problemas de los ciudadanos”.

——————————————————–

  • Es coordinador de s’agrupació, Bernat Vallori, manifesta que “García dimiteix perquè es batle Moreno no té intenció de complir amb sa regla de despesa

Inca, divendres 23 de novembre de 2018. Es coordinador de s’agrupació de Ciutadans (Cs) Inca, Bernat Vallori, ha qualificat de “vergonyosa” sa dimissió des regidor d’Hisenda, Àngel García, hores abans des Ple de Pressuposts. “García ha deixat en ridícul es batle, Virgilio Moreno, perquè aquest se nega a escoltar-lo i no té intenció de complir amb sa regla de despesa”, ha manifestat Vallori, que ha acusat es batle Moreno de “enriquir ses arques municipals a força de pujades d’imposts an es ciutadans”.

S’ha de reconèixer a García haver actuat amb honestedat en dimitir, encara que fa molt de temps que es batle despreciava sa figura des regidor d’Hisenda no fent cas des seus advertiments”. “Ronda Nord, Centre d’Oci, han estat,, entre unes altres, algunes de ses seves discrepàncies”, ha indicat es coordinador de Cs Inca.

Finalment, Vallori ha assegurat que “es govern queda molt tocat després d’aquesta dimissió, tant per ses raons com pes moment en què se produeix, i probablement se sabran unes quantes  claus d’aquest desacord pròximament” i ha denunciat que “es batle Moreno està governant de manera electoralista sense importar-li es vertaders problemes des ciutadans”.