• La portavoz de Cs en el Consell de Mallorca, Catalina Serra, anuncia que “cuando gobernemos devolveremos la fecha de la celebración al 12 de septiembre

Palma, domingo 30 de diciembre de 2018. Las consejeras de Cs Baleares, Catalina Serra y Cristina Fiol, no participarán con la corporación del Consell en la comitiva de alcaldes y alcaldesas que se dirige hacia la Seu para asistir a la misa solemne con motivo de la celebración de la Fiesta del Estendard. “En espera de la resolución al contencioso administrativo interpuesto en diciembre de 2017 por el grupo municipal Ciudadanos del Ayuntamiento de Palma contra la decisión del alcalde de Palma, Antoni Noguera, de alterar la Fiesta del Estendard, declarada Bien de Interés Cultural, hemos decidido no intervenir en la comitiva, si bien sí acudiremos a la Catedral para escuchar la misa”, ha manifestado la portavoz de Cs Baleares en el Consell de Mallorca, Catalina Serra.

Asimismo, Serra ha anunciado que “cuando gobernemos devolveremos la fecha de la celebración al 12 de septiembre, como quieren la mayoría de palmesanos y mallorquines”.

Finalmente, la portavoz de Cs en el Consell de Mallorca ha asegurado que “aunque siempre hemos estado en contra del cambio de fecha de la Diada, no rehusamos participar en los actos organizados”.

——————————————————

  • Sa portaveu de Cs en es Consell de Mallorca, Catalina Serra, anuncia que “quan governem retornarem sa data de sa celebració an es 12 de setembre

Palma, diumenge 30 de desembre de 2018. Ses conselleres de Cs Balears, Catalina Serra i Cristina Fiol, no participaran amb sa corporació des Consell en sa comitiva de batles i batlesses que se dirigeix cap a la Seu per assistir a sa missa solemne amb motiu de sa celebració de sa Festa de l’Estendard. “Mentre esperam sa resolució an es contenciós administratiu interposat es desembre de 2017 pes grup municipal Ciutadans de s’Ajuntament de Palma contra sa decisió des batle de Palma, Antoni Noguera, d’alterar sa Festa de l’Estendard, declarada Bé d’Interès Cultural, hem decidit no intervenir en sa comitiva, si bé sí anirem a sa catedral per escoltar sa missa”, ha manifestat sa portaveu de Cs Balears en el Consell de Mallorca, Catalina Serra.

Així mateix, Serra ha anunciat que “quan governem retornarem sa data de sa celebració an es 12 de setembre, com volen sa majoria de palmesans i mallorquins”.

Finalment, sa portaveu de Cs en es Consell de Mallorca ha assegurat que “encara que sempre hem estat en contra des canvi de data de sa Diada, no refusam participar an ets actes organisats”.