• El coordinador de la agrupación, Bernat Vallori, lamenta que “más de 400 personas en Inca están esperando las viviendas del IBAVI, que se iban a financiar con parte de la ecotasa, desde el verano pasado

Inca, jueves 13 de marzo de 2019. La agrupación de Ciudadanos (Cs) Inca ha exigido al Ayuntamiento y al Govern de Baleares que empiece la construcción de las 54 Viviendas de Protección Oficial prometidas en marzo del año pasado. “Hay más de 400 personas en Inca esperando las viviendas del IBAVI, que se iban a financiar con parte de la ecotasa, desde el pasado verano”, ha denunciado el coordinador de Cs Inca, Bernat Vallori.

“Una vez más, Virgilio Moreno y Francina Armengol se ríen de la gente y su derecho a la vivienda, anunciando proyectos sobre planos y haciéndose varias fotos para salir en prensa”, ha lamentado Vallori, quien ha recordado que “el comienzo de las obras estaba previsto para el pasado julio, y en noviembre se anunció que había retrasos por problemas técnicos. Hoy en día el solar es un vertedero”.

Asimismo, el coordinador de Cs Inca ha censurado la larga lista de espera del IBAVI, –más de 3.500 familias-. “Un Pacto Progresista que alardea de sus políticas sociales y resulta que no han sido capaces de cumplir sus objetivos en temas de vivienda social”, ha concluido.

————————————————–

  • Es coordinador de s’agrupació, Bernat Vallori, lamenta que “més de 400 persones a Inca estan esperant ses vivendes de  s’IBAVI, que s’havien de finançar amb part de s’ecotaxa, des de s’estiu passat

Inca, dijous 13 de març de 2019. S’agrupació de Ciutadans (Cs) Inca ha exigit a s’Ajuntament i an es Govern de ses Balears que comenci sa construcció de ses 54 vivendes de protecció oficial promeses pes març de l’any passat. “Hi ha més de 400 persones a Inca esperant ses vivendes de s’IBAVI, que s’havien de finançar amb part de s’ecotaxa, des des passat estiu”, ha denunciat es coordinador de Cs Inca, Bernat Vallori.

Un pic més, Virgilio Moreno i Francina Armengol se’n riue de sa gent i des seu dret a sa vivenda, anunciant projectes sobre plànols i fent-se diverses fotos per sortir en premsa”, ha lamentat Vallori, qui ha recordat que “es començament de ses obres estava previst pes juliol passat, i pes novembre se va anunciar que hi havia retards per problemes tècnics. Avui en dia es solar és un abocador”.

Així mateix, es coordinador de Cs Inca ha censurat sa llarga llista d’espera de s’IBAVI, –més de 3.500 famílies-. “Un Pacte Progressista que presumeix de ses seves polítiques socials i resulta que no ha estat capaç de complir es seus objectius en temes de vivenda social”, ha conclòs.