• El coordinador de la agrupación, Bernat Vallori, denuncia que “el equipo de gobierno está vulnerando el Estatuto de Baleares”

Inca, lunes 25 de marzo de 2019. La agrupación de Ciudadanos (Cs) Inca ha denunciado la vulneración sistemática del Estatuto de Baleares por parte del Ayuntamiento al realizar las comunicaciones oficiales, así como las señalizaciones del municipio, solo en catalán. “El equipo de gobierno niega a los ciudadanos de Inca el derecho a recibir las comunicaciones oficiales de forma bilingüe, tal y como marca el Estatuto”, ha lamentado el coordinador de Cs Inca, Bernat Vallori, quien ha censurado que “tanto la web oficial como las comunicaciones, folletos y carteles obvian el castellano”.

El equipo de gobierno está tan obsesionado con desterrar el castellano del municipio que el último Certamen de Poesía Pare Colom permitía solo obras escritas en catalán”, ha señalado Vallori.

Finalmente, el coordinador de Cs Inca ha indicado que “no se puede pretender gobernar yendo en contra de la integración de la comunidad castellanohablante, y despreciando también a la gran cantidad de turistas que recibimos cada año”.

————————————-

  • Es coordinador de s’agrupació, Bernat Vallori, denuncia que “s’equip de govern està vulnerant s’Estatut de Balears”

Inca, dilluns 25 de març de 2019. S’agrupació de Ciutadans (Cs) Inca ha denunciat sa vulneració sistemàtica de s’Estatut de Balears per part de s’Ajuntament en fer ses comunicacions oficials, així com ses senyalisacions des municipi, només en català. “S’equip de govern nega an es ciutadans d’Inca es dret a rebre ses comunicacions oficials de forma bilingüe, tal com marca s’Estatut”, ha lamentat es coordinador de Cs Inca, Bernat Vallori, qui ha censurat que “tant sa web oficial com ses comunicacions, fullets i cartells obviïn es castellà”.

S’equip de govern està tan obsessionat amb desterrar es castellà des municipi que es darrer Certamen de Poesia Pare Colom permetia només obres escrites en català”, ha assenyalat Vallori.

Finalment, es coordinador de Cs Inca ha indicat que “no se pot pretendre governar anant en contra de s’integració de sa comunitat castellà parlant, i despreciant també sa gran quantitat de turistes que rebem cada any”.