Palma de Mallorca, lunes 8 de agosto de 2016. Ciudadanos (C’s) Baleares manifiesta su conmoción y su pesar por el fallecimiento de la última víctima de violencia de género en Alcúdia y expresa su más sentido pésame a la familia, amigos y allegados.

C’s Baleares expresa su repulsa ante toda forma de violencia de género y su solidaridad con las víctimas y familiares. Asímismo, C’s se compromete a rendir homenaje a esta y todas las víctimas de violencia de género reafirmando su compromiso de trabajar duramente para erradicar esta lacra social.

________

Palma de Mallorca, dilluns 8 d’agost de 2016. Ciutadans (C’s) Balears manifesta sa seva commoció i sa seva aflicció per sa defunció de sa darrera víctima de violència de gènere a Alcúdia i expressa es seu sentit condol a sa seva família i amics.

C’s Balears expressa sa seva repulsa davant tota forma de violència de gènere i sa seva solidaritat amb ses víctimes i familiars. Així mateix, C’s se compromet a retre homenatge an aquesta i a totes ses víctimes de violència de gènere reafirmant es seu compromís de fer feina durament per eradicar aquesta xacra social.