cs-y-ep-rdp

·La portavoz de Ciudadanos en el Consell de Mallorca asegura que “esta actuación tendrá un impacto negativo para las arcas de la institución insular”

Palma de Mallorca, domingo 5 de marzo de 2017. Ciudadanos Baleares considera un error rescatar el Túnel de Sóller a cinco años del fin de la concesión administrativa. “En Cs estamos a favor de la gratuidad del túnel de Sóller, pero en contra “des negoci de na Peix-frit”, ha manifestado la portavoz de Ciudadanos en el Consell de Mallorca, Catalina Serra, quien ha asegurado que “esta actuación tendrá un impacto negativo para las arcas de la institución insular”. “Una vez más, otra promesa electoral de Ensenyat tendrá un coste por encima de lo previsto que endeudará al Consell durante años”, ha advertido Serra.

Además, la portavoz de Cs en el Consell ha señalado que el rescate supondrá un coste de unos 15 millones de euros para el Consell y ha remarcado que la empresa concesionaria solicita más de 30 y que es probable que todo acabe en los tribunales. Para la consellera de Cs, “este dinero se podría invertir para mejorar otras infraestructuras que se encuentran en pésimas condiciones y suponen un peligro para los ciudadanos”.

“Con la gratuidad del túnel de Sóller lo único que está consiguiendo el Consell es cargar el bolsillo de todos los mallorquines a costa de sus caprichos”, ha criticado Serra, quien ha asegurado que “lo que quiere Ensenyat es que quede constancia de que su gobierno cumplió una promesa electoral”. “Un buen presidente tiene que mirar por el bien de los ciudadanos y velar por sus intereses”, ha concluido la portavoz de Cs en el Consell.

__________________________________________________________________

Catalina Serra: ‘Cs està a favor de sa gratuïtat des túnel de Sóller, però en contra ‘des negoci de na Peix-frit’

·Sa portaveu de Ciutadans en es Consell de Mallorca assegura que ‘aquesta actuació tendrà un impacte negatiu per ses arques de s’institució insular’

Palma de Mallorca, diumenge 5 de març de 2017. Ciutadans Balears considera un error rescatar es Túnel de Sóller a cinc anys de sa fi de sa concessió administrativa. ‘A Cs estam a favor de sa gratuïtat des túnel de Sóller, però en contra ‘des negoci de na Peix-frit’, ha manifestat sa portaveu de Ciutadans en es Consell de Mallorca, Catalina Serra, qui ha assegurat que ‘aquesta actuació tendrà un impacte negatiu per ses arques de s’institució insular’. “Un pic més, una altra promesa electoral d’Ensenyat tendrà un cost per damunt de lo previst que endeutarà es Consell durant anys”, ha advertit Serra.

Ademés, sa portaveu de Cs en es Consell ha assenyalat que es rescat suposarà un cost d’uns 15 milions d’euros pes Consell i ha remarcat que s’empresa concessionària en sol·licita més de 30 i que és probable que tot acabi en es tribunals. Per sa consellera de Cs, ‘aquests doblers se podrien invertir per millorar altres infraestructures que se troben en pèssimes condicions i suposen un perill pes ciutadans’.

‘Amb sa gratuïtat des túnel de Sóller lo únic que està conseguint es Consell és carregar sa butxaca de tots es mallorquins a costa des seus capritxos’, ha criticat Serra, qui ha assegurat que ‘lo que vol Ensenyat és que quedi constància que es seu govern va complir una promesa electoral’. ‘Un bon president ha de mirar pes bé des ciutadans i vetlar pes seus interessos’, ha conclòs sa portaveu de Cs en el Consell.