Cxigr8FXEAAlOzs
·La portavoz de Cs en el Consell de Mallorca, Catalina Serra, critica que el equipo de gobierno sea incapaz de encontrar una fecha para la entrega de los premios
 
Palma de Mallorca, sábado 18 de marzo de 2017. Ciudadanos (Cs) Baleares en el Consell de Mallorca abandonó ayer las negociaciones para decidir a quién se entregarán las medallas de Honor y quién podría ser hijo o hija predilectos de Mallorca, en protesta contra la decisión del gobierno insular de entregar las distinciones el 24 de abril, al considerar que esta fecha no es la más adecuada.
En este sentido, la portavoz de Cs Baleares en el Consell de Mallorca, Catalina Serra, ha señalado que “la institución insular, con el cambio de fecha, en la que colaboró en su momento el PI, se ha cargado la Diada de Mallorca, hasta el punto de que son incapaces de encontrar una fecha para hacer entrega de los premios”.  “Desde Cs estamos hartos de la incompetencia de este Pacto que comienza las cosas sin haberlas planificado lo más mínimo”, ha añadido Serra.
 
“Todo lo sucedido revela improvisación, falta de previsión y la evidencia de que era inviable y contraproducente hacer coincidir la Diada con la fiesta de l’Estendard de Palma”, ha manifestado Serra, quien ha asegurado que “el día 12 de septiembre es una fecha histórica que no ofende a nadie”.
 
Finalmente, Serra ha insistido en que “el equipo de gobierno ha impulsado alegremente un cambio defecha movido por puros intereses ideológicos, y quienes van a salir perjudicados son todos los ciudadanos de Mallorca”.
_____________________________________________
·Sa portaveu de Cs en es Consell de Mallorca, Catalina Serra, critica que s’equip de govern sigui incapaç de trobar una data per s’entrega des premis
 
Palma de Mallorca, dissabte 18 de març de 2017. Ciutadans (Cs) Balears en es Consell de Mallorca va abandonar ahir ses negociacions per decidir a qui s’entregaran ses medalles d’Honor i qui podrà esser fill o filla predilectes de Mallorca, en protesta contra sa decisió des govern insular d’entregar ses distincions dia 24 d’abril, donat que, per Cs, aquesta data no és sa més adequada.
En aquest sentit, sa portaveu de Cs Balears en es Consell de Mallorca, Catalina Serra, ha assenyalat que ‘s’institució insular, amb so canvi de data, en sa qual va col·laborar en es seu moment es PI, s’ha carregat sa Diada de Mallorca, fins an es punt que són incapaços de trobar una data per donar es premis’. ‘Des de Cs estam farts de s’incompetència d’aquest Pacte que comença ses coses sense haver-les planificat gens ni mica’, ha afegit Serra.
 
‘Tot lo que ha passat revela improvisació, falta de previsió i s’evidència que era inviable i contraproduent fer coincidir sa Diada amb sa festa de l’Estendard de Palma’, ha manifestat Serra, qui ha assegurat que ‘dia 12 de setembre és una data històrica que no ofèn ningú’.
Finalment, Serra ha insistit que ‘s’equip de govern ha impulsat un canvi de data mogut per purs interessos ideològics, i es que en surten perjudicats, as cap i a la fi, són tots es ciutadans de Mallorca’.