·La portavoz de Cs Baleares en la institución insular, Catalina Serra, advierte del caos circulatorio ante los cortes de tráfico en 30 municipios de la isla

Palma, jueves 27 de abril de 2017. La portavoz de Ciudadanos (Cs) Baleares en el Consell de Mallorca, Catalina Serra, ha criticado que la institución insular no aporte alternativas a los afectados por la marcha ciclista 312 que se celebrará este sábado. En este sentido, Serra ha calificado de caótica la medida de cerrar el tráfico en 30 municipios de la isla y ha incidido en la escasa previsión y comunicación a los ciudadanos por parte de la Conselleria de Territorio e Infraestructuras.

“Es inadmisible que varios municipios de Mallorca queden aislados durante la celebración de la marcha ciclista” , ha manifestado Serra, que ha lamentado que “los organizadores y el Consell no hayan previsto alternativas para evitar el caos circulatorio”.

“No se entiende que, ante este acontecimiento, la consellera insular de Territorio e Infraestructuras, Mercedes Garrido, pida paciencia a los ciudadanos afectados y no aporte soluciones”, ha manifestado Serra, que ha insistido en que “lo que los ciudadanos esperan es que las autoridades busquen alternativas para minimizar el problema, pero lo que se encuentran es una consellera de Territorio que sólo pide paciencia e insiste en la necesidad de evitar y planificar cualquier salida o movimiento que implique la circulación de vehículos en la Part Forana de Mallorca”.

________________________________________

·Sa portaveu de Cs Balears a s’institució insular, Catalina Serra, adverteix des caos circulatori davant es talls de trànsit a 30 municipis de s’illa

Palma, dijous 27 d’abril de 2017. Sa portaveu de Ciutadans (Cs) Balears en es Consell de Mallorca, Catalina Serra, ha criticat que s’institució insular no aporti alternatives an ets afectats per la marxa ciclista 312 que se celebrarà aquest dissabte. En aquest sentit, Serra ha qualificat de caòtica sa mesura de tancar es trànsit a 30 municipis de s’illa i ha incidit en s’escassa previsió i comunicació an es ciutadans per part de sa Conselleria de Territori i Infraestructures.

‘És inadmissible que diversos municipis de Mallorca quedin aïllats durant sa celebració de sa marxa ciclista’, ha manifestat Serra, que ha lamentat que ‘ets organisadors i es Consell no hagin previst alternatives per evitar es caos circulatori’.

‘No s’entén que, davant aquest esdeveniment, sa consellera insular de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, demani paciència an es ciutadans afectats i no aporti solucions’, ha manifestat Serra, que ha insistit que ‘lo que es ciutadans esperen és que ses autoritats cerquin alternatives per minimisar es problema, però lo que se troben és una consellera de Territori que només demana paciència i insisteix en sa necessitat d’evitar i planificar qualsevol sortida o moviment que impliqui sa circulació de vehicles a sa Part Forana de Mallorca’.