La portavoz de Cs en el Consell, Catalina Serra, y el de Cs en Cort, Josep Lluís Bauzá, esperan que “a partir de ahora Sa Feixina sea el monumento de todos los que sufrieron la intolerancia, la falta de diálogo y la guerra”

Palma, miércoles 7 de junio de 2017. Ciudadanos (Cs) Baleares se ha congratulado que la ponencia técnica de Patrimonio del Consell de Mallorca apueste por proteger el monolito de Sa Feixina. Los portavoces de Ciudadanos (Cs) en el Consell de Mallorca y en el Ayuntamiento de Palma han dado la enhorabuena por este gran paso hacia la protección del monumento a entidades culturales, asociaciones vecinales y partidos.

En este sentido, la portavoz en el Consell de Mallorca, Catalina Serra ha señalado que “desde el principio Ciudadanos ha apoyado la petición de que la institución insular declarase bien de interés cultural el monolito y se inscribiera en el Catalogo Insular de Patrimonio Histórico”.

Por su parte, el portavoz de Ciudadanos (Cs) en el Ayuntamiento de Palma, Josep Lluís Bauzá, ha felicitado “a todos los que frente a la crispación y los intereses políticos están anteponiendo la conservación del Patrimonio de nuestra ciudad” y ha lamentado “la actitud reprobable de aquellos que, como PSOE y Més, recurren al ventajismo político y actúan contra sus propios actos”. Bauzá también ha querido agradecer especialmente la labor de aquellos que aportan “una argumentación basada en informes técnicos, documentación histórica y compilaciones sobre el patrimonio”. “Con el esfuerzo de muchos de los ciudadanos de Palma y una gran labor técnica hemos logrado exponer la razón frente a la demagogia y la tergiversación“, ha afirmado el portavoz, quien ha reclamado que “a partir de ahora Sa Feixina sea el monumento de todos los que sufrieron la intolerancia, la falta de diálogo y la guerra”.

_______________________________________________

Sa portaveu de Cs en es Consell, Catalina Serra, i es de Cs a Cort, Josep Lluís Bauzà, esperen que “a partir d’ara Sa Feixina sigui es monument de tots es que varen sofrir s’intolerància, sa falta de diàleg i sa guerra”

Palma, dimecres 7 de juny de 2017. Ciutadans (Cs) Balears s’ha congratulat que sa ponència tècnica de Patrimoni des Consell de Mallorca aposti per protegir es monòlit de Sa Feixina. Es portaveus de Ciutadans (Cs) en es Consell de Mallorca i a s’Ajuntament de Palma han donat s’enhorabona per aquesta gran passa cap a sa protecció des monument a entitats culturals, associacions veïnals i partits.

En aquest sentit, sa portaveu en es Consell de Mallorca, Catalina Serra, ha assenyalat que “des des principi Ciutadans ha donat suport sa petició que s’institució insular declaràs bé d’interès cultural es monòlit i s’inscrivís en es Catàleg Insular de Patrimoni Històric”.

Per sa seva part, es portaveu de Ciutadans (Cs) a s’Ajuntament de Palma, Josep Lluís Bauzà, ha felicitat “tots es que, enfront de sa crispació i ets interessos polítics, estan anteposant sa conservació des Patrimoni de sa nostra ciutat” i ha lamentat “s’actitud reprovable d’aquells que, com PSOE i Més, recorren a s’avantatgisme polític i actuen contra es seus propis actes”. Bauzà també ha volgut agrair especialment sa labor d’aquells que aporten “una argumentació basada en informes tècnics, documentació històrica i compilacions sobre es patrimoni”. “Amb s’esforç de molts des ciutadans de Palma i una gran labor tècnica hem aconseguit exposar sa raó enfront de sa demagògia i sa tergiversació“, ha afirmat es portaveu, qui ha reclamat que “a partir d’ara Sa Feixina sigui es monument de tots es que varen sofrir s’intolerància, sa falta de diàleg i sa guerra”.