Destacamos algunos de los eventos en los que han participado miembros de la formación en las Islas Baleares

Palma, domingo 25 de junio de 2017. Reunión con miembros de Alternativa Sindical de la Policía Nacional de Baleares, asistencia a la presentación de las medidas para desarrollar un nuevo Régimen Especial para las Islas Baleares (REB), entrevistas, ruedas de prensa… A continuación, detallamos los puntos más relevantes de nuestra agenda:

  • Lunes, 19 de junio – Rueda de prensa de Xavier Pericay y Olga Ballester, en la que la diputada anunció que registramos una Proposición no de Ley (PNL) en el Parlament balear para instar al Govern a elaborar un plan de choque de aplicación inmediata que dote de aire acondicionado o, como mínimo, de ventiladores de aspas de gran formato las aulas de todos los centros docentes que carezcan de estos equipamientos, a fin de que la actividad educativa pueda desarrollarse con el mínimo de garantías ambientales exigibles.
    Por su parte, el portavoz declaró que la formación naranja registró una Proposición no de Ley (PNL) en el Congreso de los Diputados en la que insta al Gobierno a modificar la normativa que regula la Selectividad en las Comunidades Autónomas que tienen dos lenguas cooficiales para garantizar el uso de ambas en los enunciados de estas pruebas.

  • Lunes, 19 de junio – Rueda de prensa de Patricia Conrado, en la que anunció que para el pleno de junio solicitará la comparecencia de la portavoz de Cort, Neus Truyol, para que explique por qué no se ha convocado la Comisión de Seguimiento del Código Ético del Pacto y si tienen intención de hacerlo.

  • Lunes, 19 de junio – Xavier Pericay participó en la reunión para la presentación de las medidas para desarrollar un nuevo Régimen Especial para las Islas Baleares (REB).

  • Martes, 20 de junio – Olga Ballester, Bartomeu Cañellas y Carlos Tarancón se reunieron con miembros de Alternativa Sindical de la Policía Nacional de Baleares.

  • Martes, 20 de junio – Catalina Serra se sumó al minuto de silencio que se realizó en el Consell de Mallorca con motivo del Día Mundial del Refugiado.

  • Martes, 20 de junio – Cs Llucmajor registró un escrito en el Ayuntamiento para reclamar medidas inmediatas dirigidas a gestionar el turismo de borrachera y las consecuencias en s’Arenal para el resto de turistas y los propios residentes.

  • Martes, 20 de junio – Entrevista a Xavier Pericay en el programa Avui Actualitat, de Canal 4, en la que el portavoz se mostró “satisfecho” por el trabajo de Cs Baleares durante estos dos años.
    Nuestro portavoz señaló que “las encuestas muestran crecimiento para el equipo naranja”, y que “este Govern ha ido tapando agujeros durante la legislatura porque no ha tenido planificación en ninguno de sus movimientos”.

  • Viernes, 23 de junio – Patricia Conrado y Carlos Tarancón anunciaron que presentarán iniciativas en los ayuntamientos de Palma y Calvià para exigir que se eliminen las cláusulas de contratación relativas a la obligación del uso y conocimiento del catalán a las empresas para poder trabajar para la Administración local.

  • Viernes, 23 de junio – Registramos una proposición no de ley (PNL) en el Parlament para instar al Govern a controlar el uso de la sujeción mecánica y farmacológica de las personas con enfermedades mentales o neurodegenerativas y avanzar hacia un sistema libre de sujeciones.

  • Viernes, 23 de junio – Xavier Pericay criticó el adoctrinamiento ideológico inherente a la encuesta del IES Pau Casesnoves, que fue repartida por parte del centro a sus alumnos.

_______________________________________________________________

Destacam qualcuns dets esdeveniments en què han participat membres de sa formació a ses Balears

Palma, diumenge 25 de juny de 2017. Reunió amb membres d’Alternativa Sindical de sa Policia Nacional de Balears, assistència a sa presentació de ses mesures per desenvolupar un nou Règim Especial per ses Illes Balears (REB), entrevistes, rodes de premsa… A continuació, detallam es punts més rellevants de sa nostra agenda:

  • Dilluns, 19 de juny – Roda de premsa de Xavier Pericay i Olga Ballester, en sa qual sa diputada va anunciar que registram una Proposició no de Llei (PNL) en es Parlament balear per instar es Govern a elaborar una pla de xoc d’aplicació immediata que doti d’aire condicionat o, com a mínim, de ventiladors d’aspes de gran format ses aules de tots es centres docents que no tenguin aquests equipaments, a fi que s’activitat educativa pugui desenvolupar-se amb so mínim de garanties ambientals exigibles.
    Per sa seva part, es portaveu va declarar que sa formació taronja ha registrat una Proposició no de Llei (PNL) en es Congrés des Diputats on insta es Govern a modificar sa normativa que regula sa Selectivitat a ses Comunitats Autònomes que tenen dues llengües cooficials per garantir s’ús de totes dues en ets enunciats d’aquestes proves.

  • Dilluns, 19 de juny – Roda de premsa de Patricia Conrado, en sa qual va anunciar que pes ple de juny sol·licitarà sa compareixença de sa portaveu de Cort, Neus Truyol, perquè expliqui per què no s’ha convocat sa Comissió de seguiment des Codi Ètic des Pacte i digui si tenen intenció de fer-ho.

  • Dilluns, 19 de juny – Xavier Pericay va participar a sa reunió per sa presentació de ses mesures per desenvolupar un nou Règim Especial per ses Illes Balears (REB).

  • Dimarts, 20 de juny – Olga Ballester, Bartomeu Cañellas i Carlos Tarancón se varen reunir amb membres d’Alternativa Sindical de sa Policia Nacional de Balears.

  • Dimarts, 20 de juny – Catalina Serra se va sumar an es minut de silenci que se va fer en es Consell de Mallorca amb motiu des Dia Mundial des Refugiat.

  • Dimarts, 20 de juny – Cs Llucmajor va registrar un escrit a s’Ajuntament per reclamar mesures immediates dirigides a gestionar es turisme de gatera i ses conseqüències a s’Arenal per la resta de turistes i pes mateixos residents. 

  • Dimarts, 20 de juny – Entrevista a Xavier Pericay en es programa Avui Actualitat, de Canal 4, on es portaveu se va mostrar “satisfet” pes treball de Cs Balears durant aquests dos anys.
    Es nostro portaveu va assenyalar que “ses enquestes mostren un creixement per s’equip taronja”, i que “aquest Govern ha anat tapant forats durant sa legislatura perquè no ha tengut planificació en cap des seus moviments”.

  • Divendres, 23 de juny – Patricia Conrado i Carlos Tarancón varen anunciar que presentaran iniciatives en ets ajuntaments de Palma i Calvià per exigir que s’eliminin ses clàusules de contractació relatives a s’obligació de s’ús i coneixement des català a ses empreses per poder fer feina per s’Administració local.

  • Divendres, 23 de juny – Registram una proposició no de llei (PNL) en es Parlament per instar es Govern a controlar s’ús de sa subjecció mecànica i farmacològica de ses persones amb malalties mentals o neurodegeneratives i avançar cap a un sistema lliure de subjeccions.

  • Divendres, 23 de juny – Xavier Pericay va criticar sa càrrega ideològica de s’enquesta de s’IES Pau Casesnoves, que va ser repartida per part des centre an es seus alumnes.