· La portavoz de Cs en el Consell de Mallorca, Catalina Serra, recuerda que “Ciudadanos ya advirtió que la concesionaria del túnel podía demandar a la institución insular”

Palma, lunes 21 de agosto de 2017. La portavoz de Ciudadanos (Cs) en el Consell de Mallorca, Catalina Serra, ha manifestado que “no es una sorpresa que la concesionaria del Túnel de Sóller haya presentado una demanda de medidas cautelarísimas” y ha criticado que “el gobierno del Pacte no haya tenido en cuenta el perjuicio que suponen sus decisiones para los ciudadanos de Mallorca”.

En este sentido, Serra ha recordado que “Ciudadanos ya advirtió que la concesionaria del túnel podía demandar a la institución insular”. “Esta es una de las primeras consecuencias negativas del rescate”, ha señalado Serra, quien ha advertido que “llegarán otros problemas como la masificación de vehículos y personas en una zona que no cuenta con la infraestructura necesaria para recibirlos”.

“Lo que se ahorra por un lado se pagará por otro y con creces”, ha manifestado la portavoz de Cs en el Consell, que confía en que la consellera de Infraestructuras, Mercedes Garrido, recapacite y decida seguir adelante con los cinco años que quedan de la concesión del túnel. “Estos cinco años servirían para habilitar aparcamientos, alojamientos e implantar normas de protección en el municipio”,ha comentado Serra.

“Este Pacte debería ser más responsable con sus actuaciones”, ha recalcado Serra, quien ha insistido en que “los mallorquines serán los más perjudicados, ya que serán los que tendrán que pagar los errores de este gobierno”.

____________________________

· Sa portaveu de Cs en es Consell de Mallorca, Catalina Serra, recorda que “Ciutadans ja va advertir que sa concessionària des túnel podia demandar s’institució insular”

Palma, dilluns 21 d’agost de 2017. Sa portaveu de Ciutadans (Cs) en es Consell de Mallorca, Catalina Serra, ha manifestat que “no és cap sorpresa que sa concessionària des Túnel de Sóller hagi presentat una demanda de mesures cautelaríssimes” i ha criticat que “es govern des Pacte no hagi tengut en compte es perjudici que suposen ses seves decisions pes ciutadans de Mallorca”.

En aquest sentit, Serra ha recordat que “Ciutadans ja va advertir que sa concessionària des túnel podia demandar s’institució insular”. “Aquesta és una de ses primeres conseqüències negatives des rescat”, ha assenyalat Serra, qui ha advertit que “vendran altres problemes, com sa massificació de vehicles i persones en una zona que no compta amb s’infraestructura necessària per rebre’ls”.

“Lo que s’estalvia d’una banda se pagarà per una altra i amb escreix”, ha manifestat sa portaveu de Cs en es Consell, que confia que sa consellera d’Infraestructures, Mercedes Garrido, recapaciti i decidesqui seguir envant amb sos cinc anys que queden de sa concessió des túnel. “Aquests cinc anys servirien per habilitar aparcaments, allotjaments i implantar normes de protecció en es municipi”,ha comentat Serra.

“Aquest Pacte hauria d’esser més responsable amb ses seves actuacions”, ha recalcat Serra, que ha insistit que “es mallorquins seran es més perjudicats, ja que seran es que hauran de pagar ets errors d’aquest govern”.