Ciudadanos (Cs) Baleares condena los incidentes ocurridos durante la marcha por la unión de todos los españoles y en defensa de los Cuerpos y Fuerzas de Seguridad del Estado, celebrada hoy en Palma.

Cs Baleares, que no ha participado en la organización de la marcha pero se ha adherido a ella porque comparte los valores de democracia, unión y libertad de todos los españoles, rechaza y se desvincula de forma tajante de los actos reprobables de un número reducido de participantes.

Por lo demás, Cs Baleares se congratula del espíritu y ambiente cívico y responsable que ha presidido la manifestación y del comportamiento de la inmensa mayoría de sus asistentes.

_________

Ciutadans (Cs) Balears condemna ets incidents ocorreguts durant sa marxa per s’unió de tots ets espanyols i en defensa des Cossos i Forces de Seguretat de s’Estat, celebrada avui a Palma.

Cs Balears, que no ha participat en s’organisació de sa marxa però s’hi ha adherit perquè comparteix es valors de democràcia, unió i llibertat de tots ets espanyols, rebutja i se desvincula de forma taxativa dets actes reprovables d’un número reduït de participants.

Per altra part, Cs Balears se congratula de s’esperit i ambient cívic i responsable que ha presidit sa manifestació i des comportament de s’immensa majoria des que hi han assistit.