Binissalem, miércoles 15 de noviembre de 2017. Ciudadanos (Cs) Baleares ha constituido un grupo local en Binissalem, el cual estará adscrito a la ya consolidada agrupación de Cs en Inca.

La Junta Local está formada por Juan Ramón Palet como coordinador, José Miguel Monrabal como responsable de Política Municipal, Cati Moyà como responsable de Movilidad y Ciudadanía, Alberto Nascaraque como responsable de Relación con Asociaciones y Entidades, y Pedro Ruiz como encargado de gestionar las redes sociales.
___________________________________________

Binissalem, dimecres 15 de novembre de 2017. Ciutadans (Cs) Balears ha constituït un grup local a Binissalem, es qual estarà adscrit a sa ja consolidada agrupació de Cs a Inca.

Sa Junta Local està formada per Juan Ramón Palet com a coordinador, José Miguel Monrabal com a responsable de Política Municipal, Cati Moyà com a responsable de Mobilitat i Ciutadania, Alberto Nascaraque com a responsable de Relació amb Associacions i Entitats, i Pedro Ruiz com a encarregat de gestionar ses xarxes socials.