· El portavoz y diputado de Cs Baleares, Xavier Pericay, señala que “se ha demostrado que el modelo de gobierno no funciona, que es un fracaso”

Palma, jueves 14 de diciembre de 2017. El portavoz y diputado de Ciudadanos (Cs) Baleares, Xavier Pericay, ha negado que la decisión de dimitir de Biel Barceló le honre. “Dimite cuando ya no le queda más remedio, cuando es un cadáver político, es decir, cuando es una persona que ya no tiene nada que hacer en política y finalmente su propio partido le dice que se retire, eso no honra a nadie”, ha manifestado Pericay.

Asimismo, el portavoz parlamentario de Cs ha asegurado que esta crisis, junto al resto de “problemas” aparecidos en los últimos meses, demuestra la “incapacidad” de MÉS per Mallorca para gestionar los asuntos públicos. “Esto evidencia que hay partidos que eso de la gobernación no les va bien, partidos que están mucho mejor en la oposición”, ha añadido.
Por otra parte, Pericay también ha señalado que se trata de una crisis de Govern en la que “se ha demostrado que el modelo de gobierno no funciona, que es un fracaso”.

Respecto a la posible entrada de Podemos en el ejecutivo balear, el diputado de Cs ha explicado que no cree que la presidenta del Govern, Francina Armengol, “sea tonta”. “Este es un Govern en modo electoral que intentará no tener ningún tipo de conflicto interno en estos momentos”, ha dicho el portavoz de Cs Baleares.

“La remodelación servirá para constatar quien está en la parrilla de salida y quien queda descartado”, ha concluido Pericay.
___________________________________________________

• Es portaveu i diputat de Cs Balears, Xavier Pericay, assenyala que “s’ha demostrat que es model de govern no funciona, que és un fracàs”

Palma, dijous 14 de desembre de 2017. Es portaveu i diputat de Ciutadans (Cs) Balears, Xavier Pericay, ha negat que sa decisió Biel Barceló de dimitir l’honri. ‘Dimiteix quan ja no li queda més remei, quan és un cadàver polític, és a dir, quan és una persona que ja no té res a fer en política i finalment es seu propi partit li diu que se retiri; això no honra ningú’, ha manifestat Pericay.

Així mateix, es portaveu parlamentari de Cs ha assegurat que aquesta crisi, devora la resta de ‘problemes’ aparescuts en es darrers mesos, demostra sa ‘incapacitat’ de MÉS per Mallorca per gestionar ets assumptes públics. ‘Això evidència que hi ha partits as quals això de sa governació no els va bé, partirs que estan molt millor a s’oposició’, ha afegit.

Per altra part, Pericay també ha assenyalat que se tracta d’una crisi de Govern en sa qual ‘s’ha demostrat que es model de govern no funciona, que és un fracàs’.

Respecte a sa possible entrada de Podem a s’executiu balear, es diputat de Cs ha explicat que no creu que sa presidenta des Govern, Francina Armengol, “sigui beneita”. ‘Aquest és un Govern en mode electoral que intentarà no tenir cap tipo de conflicte intern en aquests moments”, ha dit es portaveu de Cs Balears.

“Sa remodelació servirà per constatar qui està a sa graella de sortida i qui queda descartat’, ha conclòs Pericay.