• El Conseller de Ciudadanos (Cs) Baleares en el Consell, Estanislao Pons, critica la falta de política de vivienda del Govern del Pacte

Palma, viernes 26 de enero de 2018. El Conseller de Ciudadanos (Cs) Baleares, Estanislao Pons, ha denunciado hoy, en el pleno extraordinario del Consell de Mallorca sobre la zonificación turística, el documento redactado por el Govern del Pacte para regular el alquiler turístico. “Estamos a favor de que se regule el alquiler turístico, pero el documento que nos han presentado es una auténtica chapuza”, ha criticado Pons, quien ha pedido que “se redacte un nuevo documento que refleje un consenso entre los partidos, municipios y los colectivos implicados”.

Además, el Conseller de Ciudadanos (Cs) Baleares en el Consell ha indicado la falta de política de vivienda del Govern como la causa del problema de la zonificación turística. “Desde Ciudadanos (Cs) creemos que este problema se solventa con política de vivienda, donde el Govern no ha hecho absolutamente nada”, ha defendido Pons.

Asimismo, Pons ha apuntado a la inestabilidad del Pacte como razón de la falta de criterio para clasificar las zonas de alquiler vacacional. “Sus socios de Gobierno les obligan a tomar decisiones en las que ni ustedes mismos creen”, ha espetado Pons a la Consellera de Territorio e Infraestructura, Mercedes Garrido.


  • Es Conseller de Ciutadans (Cs) Balears en es Consell, Estanislao Pons, critica sa falta de política de vivenda des Govern des Pacte

Palma, divendres 26 de gener de 2018. Es Conseller de Ciutadans (Cs) Balears, Estanislao Pons, ha denunciat avui, en es ple extraordinari des Consell de Mallorca sobre sa zonificació turística, es document redactat pes Govern des Pacte per regular es lloguer turístic. “Estam a favor que se reguli es lloguer turístic, però es document que mos han presentat és un autèntic bunyol”, ha criticat Pons, qui ha demanat que “se redacti un nou document que reflexi un consens entre es partits, municipis i es col·lectius implicats”.

Ademés, es Conseller de Ciutadans (Cs) Balears en es Consell ha indicat sa falta de política de vivenda des Govern com sa causa des problema de sa zonificació turística. “Des de Ciutadans (Cs) creim que aquest problema se soluciona amb política de vivenda, on es Govern no ha fet res”, ha defensat Pons.

Així mateix, Pons ha apuntat a s’inestabilitat des Pacte com a raó de sa falta de criteri per classificar ses zones de lloguer vacacional. “Es seus socis de Govern els obliguen a pendre decisions en què ni vostès mateixos creuen”, ha etzibat Pons a sa Consellera de Territori i Infraestructura, Mercedes Garrido.