· El portavoz y diputado de Ciudadanos (Cs) Baleares, Xavier Pericay, asegura que “quien manda en el Govern no es Armengol, son los nacionalistas”

Palma, sábado 3 de febrero de 2018. “Este Govern, que tanto se precia de estar cerca de los ciudadanos, es incapaz de resolver un problema que afecta a todos los profesionales de la sanidad pública y, por tanto, a los miles y miles de ciudadanos que hacen uso diariamente de sus servicios”. Así se ha manifestado el portavoz y diputado de Ciudadanos (Cs) Baleares, Xavier Pericay, tras la polémica en torno a la exigencia del catalán en la sanidad.

“¿Se ha preguntado alguna vez, la presidenta del Govern, cuántos médicos, especialistas o no, están dejando de venir por culpa de su indefinición y flaqueza? ¿Se ha preguntado cuántos están pensando ya en marcharse de Baleares? ¿Se ha preguntado por la ansiedad que provoca en muchos de ellos, la actual situación?”, ha cuestionado el portavoz.

Además, Pericay ha asegurado que “la presidenta Armengol está perdiendo, a marchas forzadas, la poca autoridad que le quedaba. Primero fue el nombramiento de Bel Busquets, al que, según propia confesión, se oponía, y con el que luego tuvo que tragar. Y en los últimos meses, ese decreto del catalán en la sanidad pública, que nadie desea, empezando por el propio sector y terminando por la inmensa mayoría de los usuarios”.

“Sólo hay una explicación a tanta falta de autoridad: quien manda en el Govern no es Armengol, son los nacionalistas. O el alma nacionalista de Armengol, que no se atreve a cortar por lo sano y acabar con ese esperpento renunciando de una vez por todas a ese decreto que tanto daño está haciendo a la sanidad pública, a los profesionales que en ella trabajan y a los ciudadanos que disfrutan de sus servicios”, ha concluido.

________________________________________________________________________________

• Es portaveu i diputat de Ciutadans (Cs) Balears, Xavier Pericay, assegura que “qui comanda en es Govern no és Armengol, són es nacionalistes”

Palma, dissabte 3 de febrer de 2018. “Aquest Govern, que tant s’ufana d’estar a prop des ciutadans, és incapaç de resoldre un problema que afecta tots es professionals de sa sanitat pública i, per tant, es milenars i milenars de ciutadans que fan ús diàriament des seus servicis”. Així s’ha manifestat es portaveu i diputat de Ciutadans (Cs) Balears, Xavier Pericay, després de sa polèmica entorn de s’exigència des català a sa sanitat.

“¿S’ha demanat qualque pic, sa presidenta des Govern, quants de metges, especialistes o no, estan deixant de venir per mor de sa seva indefinició i debilitat? ¿S’ha demanat quants estan pensant ja a marxar de ses Balears? ¿S’ha demanat per s’ansietat que provoca, en molts d’ells, s’actual situació?”, ha qüestionat es portaveu.

Ademés, Pericay ha assegurat que “sa presidenta Armengol està perdent, a marxes forçades, sa poca autoritat que li quedava. Primer va esser es nomenament de Bel Busquets, an es qual, segons pròpia confessió, sa presidenta s’oposava, i amb so qual després va haver conformar-se. I en es darrers mesos, aquest decret des català a sa sanitat pública, que ningú desitja, començant pes mateix sector i acabant per s’immensa majoria dets usuaris”.

“Només hi ha una explicació a tanta falta d’autoritat: qui comanda en es Govern no és Armengol, són es nacionalistes. O s’ànima nacionalista d’Armengol, que no s’atreveix a tallar en sec i acabar amb aquest esperpent renunciant d’una vegada per sempre an aquest decret que tant de mal està fent a sa sanitat pública, an es professionals que hi fan feina i an es ciutadans que disfruten des seus servicis”, ha conclòs.